Projektiramo in izvajamo vgradna ozvočenja ali naredimo pripravo za klasično ozvočenje po meri prostorov v hiši oz. stanovanju.

V vsakem bivalnem okolju imamo dolgoročno opraviti z avdio in video tehniko. Danes imajo vsa gospodinjstva doma vsaj enega, če ne več televizorjev, opremo za poslušanje glasbe, mogoče celo hišni kino in kup ostale zabavne elektronike.

Po izkušnjah ugotavljamo, da bi ljudje želeli naknadno investirati v kakovostne naprave pa se ponavadi zatakne zaradi estetike. Le kdo bo gledal vse te kable ali nadometne plastične kanale. Ko enkrat v stanovanju ali hiši že bivamo, je težko verjeti, da bomo razbijali stene, ponovno belili… Ljudje se na koncu zadovoljijo s podpovprečno, popularno brezžično opremo.

Integracija je rešitev! Mogoče ambientalno ozvočenje v kopalnici in spalnici ter domači kino v dnevni sobi? Vse pa seveda z možnostjo enostavnega in sodobnega nadzora preko telefona ali tablice.

Vabimo vas na ogled tovrstnih sistemov v praksi. AV-Planet predstavlja vzorčno hišo z integriranim high-end domačim kinom ter večnamenskim prostorom, spalnico in otroškimi sobami opremljeno z najnovejšo tehnologijo. Prikaz integracije tudi s projektorjem in platnom.

Pravilno integrirana tehnika prostorom doda glamurozen pečat, občutek večvrednosti in prestiža.

Že v fazi gradnje ali prenove je smiselno vključiti AV tehnika

AV tehnik na podlagi osebnih preferenc bodočega stanovalca opredeli kam vstaviti cevi za zvočniške kable, digitalne kable, internet kable… Za še bolj diskretne opredelimo globino in širino vgradnih zvočnikov, ki se jih dejansko zazida v steno ali vgradi v knauf.

Sodelujemo z arhitekti, projektanti, izvajalci, samograditelji… Lahko gre za prenovo ali novogradnjo, hišo, stanovanje ali kakšen drug prostor.

Rezultat je vrhunski. Imamo proste roke pri izbiri opreme kadarkoli, nobenih vidnih kablov, vse ožilje je skrito očem in kar je najpomembneje, glas vašega najljubšega pevca bo zvenel pristno in ne kot odmev iz škatle.

Na voljo sta dve možnosti:

DELNA INTEGRACIJA – načrtujemo pozicije ozvočenja in slike ter pozicijo opreme za kasnejši nakup opreme po želji

Pri montaži projektorja je potrebno napeljati dovolj debele cevi, saj se hdmi kabli vlečejo skozi vključno s konektorji. Nosilec je seveda lahko v drugi barvi in poljubno dolg.

V kolikor nismo razmišljali o integraciji v fazi gradnje ali prenove in želimo imeti domači kino s sliko diagonale preko 2 metrov, lahko rešujemo zadevo z belimi nadometnimi kanali. Druga opcija so brezžični projektorji.

Pri delni integraciji se v stene vgradi cevi za kable pred ometi in beljenjem.

POPOLNA INTEGRACIJA – načrtujemo pozicije ozvočenja, slike in pozicijo av opreme ter  podometnih ozvočenj. Ozvočenje v fazi zaključnih del že montiramo v objekt.

Kombinacija z lesenim zvočnikom v fitnesu. Dober zvok in naravna poživitev prostora v surovem, delovnem okolju.

Popolna integracija. Zvočniki v spustnem stropu. Primerno za prostore z ambientalnim zvokom ali diskretni domači kino.

To je smisel integracije: nobenih kablov, zlito z okolico in visok FŽO (faktor ženskega odobravanja).