Jeseni leta 2014 smo zaključili z gradnjo nizkoenergetskega objekta s pametno inštalacijo in integriranim avdio in video sistemom. Danes strankam iz prve roke lahko prikažemo spoj sodobne tehnologije in praktičnega bivalnega okolja.

Za vas smo v treh demo prostorih pripravili tri različne tipe avdio vizualnih užitkov v kombinaciji s sodobnim več-sobnim sistemom:

V dnevno bivalnem prostoru prikazujemo sistem prestižnega domačega kina z UHD tehnologijo. Prikažemo delovanje in integracijo projektorja z anamorfno sliko s kar 270cm diagonalo slike. Na voljo sta seveda tudi postavitev Dolby Atmos in DTS-X sistema. Vse demonstriramo z najmodernejšo opremo in ozvočenjem priznanih znamk.

V večnamenskem prostoru demonstriramo designersko ozvočenje sodobnih interierijev in stereo sisteme z brezžičnim načinom nadzora ter integracijo zvočnikov v različnih conah oz. več-prostorki zvok (multi-room). Ogledate si lahko tudi delovanje NAS – centralnega strežnika.

V manjšem prostoru velikosti 18m2 prikazujemo domači kino primeren za večino stanovanj in manj zahtevnih kupcev, ter rešitev z manjšim diskretnimi zvočniškimi sistemi in dostopnejšo FullHD tehnologijo.

Se je težko odločiti kakšno velikost TV zaslona kupiti? Nič več! S pomočjo projektorske tehnologije s pametnim zoomiranjem vam simuliramo različno velike diagonale zaslona. Vi se odločite za velikost, ki vam najbolj ustreza. Na koncu izberemo še željene funkcije in izbira je končana. Več preberite na optimalen izbor LED-TV.

Urnik AV salona

Demonstracije v show-room-ih potekajo po predhodnem dogovoru.
Stranke naprošamo, da za rezervacijo termina pokličete na 051 436 500.