Monitor Audio vgradni zvočniki

ogromno rešitev za vgradna, stenska, stropna, zunanja ali popolnoma skrita ozvočenja za vse vrste objektov in celo za plovila. Monitor Audio vgradni zvočniki so lahko del hišnega kina ali ambientalnega več-sobnega sistema. Možnost storitev od ideje do izvedbe.

Zvočniki za popolno integracijo

Stenski, stropni, vodoodporni, zunanji, kotni, polvgradni zvočniki in ostale skrite rešitve za vaš dom ali poslovni prostor. Monitor Avdio vgradni sistemi poleg diskretnosti seveda nudijo odličen HiFi zvok. Na voljo so tudi high-end vgradni zvočniki za skrite avdiofilske sisteme oziroma hišne kine najvišjega nivoja kakovosti.

Projektiranje in montaža sistemov

Nudimo popolno storitev s področja hišnih in poslovnih integracij. Stopite v kontakt z nami in pripravili vam bomo ponudbo po meri vašega prostora s primernimi ojačevalniki in hišnim nadzornim avdio sistemom.

Prihodnost ozvočenja je tu. Večsobni zvok zlit z vsakim prostorom ali zunajo teraso-atrijem, z nadzorom preko enovite aplikacije preko uporabnikovih pametnih naprav (telefoni, tablice).

Hi-Fi trgovina in Showroom

Razmišjate o nakupu Hi Fi, ambientalnega ozvočenja, TV, projekcijskega sistema, hišnega kina ali večsobnega sistema?

Strankam nudimo premium opremo in optimalno rešitev za zadovoljitev zvočnih in vizualnih čutov. Z dolgoletnimi izkušnjami in stalnim izpopolnjevanjem znanja na področju sodobnih smernic zvoka in slike, našim kupcem pomagamo do nakupa in uporabe popolnega Hi Fi ali avdio video sistema.

Ponudba s storitvijo

Nudimo strokoven inženiring s projektiranjem in izvedbo (montaža, kalibracija, priučitev upravljanja sistemov, itd.).

Prikaz rezultata