Nosilci za projektor

Vaš projektor bo nabolj optimalno sliko prikazoval, če bo pozicioniran na stropni nosilec. Samo tako bo popolnoma varen pred nenadnimi premiki in tresljaji. Obenem bo šum ventilatorja manj slišen in ogled filma bolj prijeten.

Dober nosilec za projektor

Naj bo prilagodljiv po višini, naj bo iz dobrih materialov, naj bo enostaven za monatažo in naj bo priznane znamke. Nudimo vrhunske nosilce premium proizvajalcem kot so Lumene, Norstone, Epson in Vogels.

Univerzalni nosilci za projektor

Znamke kot so Lumene in Norstone nudijo premijske nosilce za projektorje, ki jih lahko brez problema montirate in prilagajate sami. Nosilce Vogels pa denimo koristimo pri naših izvedbah na ključ, saj se slednji prilagodijo z malo več tehničnega znanja, ki vključuje rezanje alu profilov.

Hi-Fi trgovina in Showroom

Razmišjate o nakupu Hi Fi, ambientalnega ozvočenja, TV, projekcijskega sistema, hišnega kina ali večsobnega sistema?

Strankam nudimo premium opremo in optimalno rešitev za zadovoljitev zvočnih in vizualnih čutov. Z dolgoletnimi izkušnjami in stalnim izpopolnjevanjem znanja na področju sodobnih smernic zvoka in slike, našim kupcem pomagamo do nakupa in uporabe popolnega Hi Fi ali avdio video sistema.

Ponudba s storitvijo

Nudimo strokoven inženiring s projektiranjem in izvedbo (montaža, kalibracija, priučitev upravljanja sistemov, itd.).

Prikaz vseh 2 rezultatov