Projektor za hišni kino

Najboljšo izkušnjo za ogled dobrega filma ali športa omogoča projektor za hišni kino. Ponaša se z visokim kontrastnim razmerjem in veliko fleksibilnostjo pri vgradnji. Današnji projektorji so izredno tihi in enostavni za uporabo.

Pravilna izbira projektorja nudi absolutno najboljše razmerje med vloženim denarjem in velikostjo slike.

Če bo izbira projektorja prava, boste slednjega z veseljem uporabljali za gledanje TV vsebin, filme, šport ali igranje iger. Da ne omenjamo ogled fortografij ter video posnetkov našega prostega časa in družine, ki vam bodo prinesli popolnoma drugo dimenzijo preteklih doživetij.

Projektiranje, montaža in priučitev upravljanja

Za popolno brezkrbno izkušnjo od faze nakupa do ogleda filma, svetujemo posvet v našem showroomu. V prodajnem postopku vas bomo seznanili z vsemi dobrotami projekcijskih sistemov, naredili primerjavo s televizorji ter predlagali primerno platno in nosilec glede na vaš ambient ozirmo zakonitosti prostora.

Hi-Fi trgovina in Showroom

Razmišjate o nakupu Hi Fi, ambientalnega ozvočenja, TV, projekcijskega sistema, hišnega kina ali večsobnega sistema?

Strankam nudimo premium opremo in optimalno rešitev za zadovoljitev zvočnih in vizualnih čutov. Z dolgoletnimi izkušnjami in stalnim izpopolnjevanjem znanja na področju sodobnih smernic zvoka in slike, našim kupcem pomagamo do nakupa in uporabe popolnega Hi Fi ali avdio video sistema.

Ponudba s storitvijo

Nudimo strokoven inženiring s projektiranjem in izvedbo (montaža, kalibracija, priučitev upravljanja sistemov, itd.).

Prikaz rezultata

5 %
SAMSUNG SP-LSP9
5 %
4K UHD trojni laserski projektor

SAMSUNG SP-LSP9T

SAMSUNG SP-LSP9TFAXXH

LSP9T The Premiere Smart 4K UHD trojni laserski projektor z ultrakratkim ...

5.999,99