Zvočniki in aktivni nizkotonci premium svetovnih znamk

Ključna komponenta vsakega avdio sistema oz. del avdio opreme, ki jo dejansko slišimo. Posledično je pomemben pravi izbor glede na zakonitosti vašega ambienta in seveda ostalih komponent v verigi avdio sistema, ki si ga lastite ali ga želite kupiti. Vabljeni na posvet z nami pred končno odločitvijo.

Zvočnike smo zaradi lažjega izbora razdelili v več podkategorij. Poglejmo na kratko kaj posamezna kategorija predstavlja:

Hi Fi zvočniki
Kolekcije Hi FI zvočnikov, ki jih lahko kompletiramo v Hi Fi ali v boljše hišni kino sisteme.

Aktivni subwooferji / nizkotonci
Namenjeni so ojačitvi kritičnega nizkofrekvenčnega območja (LFE) v hišnem kinu. Nekateri jih uporabijo tudi v HiFI sistemu saj dodajo globino zvoku. Dodajamo jih glede na prostornino oz. volumen našega prostora.

Hišni kino kompleti
Predsestavljeni kompleti zvočnikov. Sestavljeni iz kolekcij HiFI zvočnikov ali pa gre za sestavljene sub/sat (nizkotonec + sateliti) sisteme. Nekateri seti so tovarniški, drugi so sestavljeni s strani naših stokovnjakov. Ponavadi gre za zelo uravnoteženo rešitev, zvočniki pa se karakterno med seboj 100% ujamejo.

Vgradni zvočniki
Za nevidne sisteme tako domačih kot poslovnih objektov. Nudimo vse možne opcije vgradnih ozvočenj.

Zunanji zvočniki
Dober zvok na vaši terasi, atriju ali ob bazenu, bo popestril druženje pod milim nebom. Danes so zunanji sistemi lahko avtonomni ali del večsobnega sistema. Tovrstni zvočniki imajo visok nivo zaščite proti zunanjim vplivom (vlaga, mraz, itd.)

Dodatna oprema
Nudimo povezovalne kable, zvočniška stojala in drug Hi-Fi pribor. Dobri kabli so kot dobre gume na avtu, naj ne bodo najšibkejši člen vašega avdio sistema.

Hi Fi trgovina in Showroom

Razmišjate o nakupu Hi Fi, ambientalnega ozvočenja, TV, projekcijskega sistema, hišnega kina ali večsobnega sistema?

Strankam nudimo premium opremo in optimalno rešitev za zadovoljitev zvočnih in vizualnih čutov. Z dolgoletnimi izkušnjami in stalnim izpopolnjevanjem znanja na področju sodobnih smernic zvoka in slike, našim kupcem pomagamo do nakupa in uporabe popolnega Hi Fi ali avdio video sistema.

Ponudba s storitvijo

Nudimo strokoven inženiring s projektiranjem in izvedbo (montaža, kalibracija, priučitev upravljanja sistemov, itd.).

Prikaz vseh 4 rezultatov

ONKYO SKS-HT528
KOMPAKTEN 5.1 SISTEM ZVOČNIKOV

ONKYO SKS-HT528

ONKYO SKS-HT528

Cenovno ugoden sistem zvočnikov 5.1 za domači kino. Predlagamo kombinacijo z AV receiverjem razreda okrog 500 EUR.

ONKYO NPC - 302
WIFI VEČSOBNI ALI SAMOSTOJEN

ONKYO NPC – 302

229,00 

ONKYO NPC – 302

Ustvarite multi-sobno rešitev, ki deluje z različnimi omrežnimi avdio platformami, da ustreza vašemu življenjskemu slogu. Vgrajena je tudi tehnologija Bluetooth® in druge priljubljene povezovalne storitve

ali od 10,25 € / mesec
Dodaj v košarico
ONKYO SKS-HT648
KOMPAKTEN 5.1.SISTEM

ONKYO SKS-HT648

ONKYO SKS-HT648

Odličen sistem zvočnikov 5.1 za domači kino predstavlja visoko zmogljiv sistem zvočnikov za prostorski učinek zvoka, ki bo prinesel globjo dimenzijo v poslušanje glasbe in gledanje filmov v Vaš dom.Barva High gloss črna

ONKYO SKS-HT728
VISOKI PREDNJI ZVOČNIKI

ONKYO SKS-HT728

ONKYO SKS-HT728

Odličen sistem zvočnikov 5.1 za domači kino  predstavlja visoko zmogljiv sistem zvočnikov za prostorski učinek zvoka, ki bo prinesel moč in vitalnost v poslušanje glasbe in gledanje filmov v Vaš dom.