AV-Planet blagovna znamka

  • AV-Planet vam nudi celovito ponudbo in storitve na področju avdio in video elektronike. Naša stran ni zgolj “internetna trgovina” temveč bolj spletni katalog s široko ponudbo. Na to pot smo šli iz enostavnega razloga in sicer zabavna elektronika višjega razreda postaja vedno zmogljivejša in posledično bolj zapletena. Potencialni kupci se že v fazi nakupa srečujejo z dilemo kaj izbrati, klasične internetne trgovine žal predvidevajo, da bodo le ti na podlagi karakteristik zadevo “vrgli” v košarico. Seveda ni tako enostavno, zato se kupci, četudi imajo sredstva in željo po dobrem zvoku in sliki, manj odločajo za vrhunske sisteme in na koncu ostanejo pri tovarniško prednastavljenem televizorju in enem brezžičnem zvočniku.

ZAKAJ AV-PLANET

  • AV-Planet je v podporo večino v današnjem času po pravilu prezaposlenim ljudem, ki bi želeli uživati v dobri glasbi in sliki pa si težko vzamejo čas za pravilen izbor opreme.

Nudimo podporo pred nakupom, ob nakupu in po nakupu

  • Prisluhnemo vašim potrebam in željam, poiščemo uravnotežen sistem za vaš budget ter nudimo podporo pri montaži in kalibraciji. Opcijsko nudimo storitve na domu oz. v vaših prostorih. Naša velika prednost je podrobno poznavanje delovanja vseh sistemov iz širokega prodajnega reperturaja. Ste že doživeli, da je prodajalec ob vašem vprašanju začel brskati po tehničnih podatkih in skušal najti odgovor? Pri nas vam namesto odgovorov v tehnični obliki podamo realnega in vam po domače povemo zakaj se določena funkcija uporablja.
    Obenem vam povemo katere komponente med seboj delujejo uravnoteženo ter pomagamo pravilno kalibrirati naprave, saj avtomatika tega žal ne uspe narediti optimalno.

AV-PLANET PONUDBA

  • AV-Planet se osredotoča na ponudbo srednjega in višjega srednjega cenovnega razreda, naj si bo to hi-fi, domači kino ali vizualna prezentacija. High End in sisteme, ki presegajo vrednosti avtomobilov prepuščamo drugim specializiranim trgovinam. Naša vizija je, da bi kljub zapletenosti pri nakupu, montiranju, povezovanju današnjih sistemov, vsem željnim omogočili uporabo le teh v praksi.

Kratka zgodovina AV-Planet

  • S hi-fi smo se prvič srečali leta 1989. Leta 1997 smo začeli ljudem montirati in svetovati na področju hi-fi in takratnih začetkov domačega kina. V 2002 smo montirali prvi domači kino s projektorjem in fiksnim platnom z okvirjem. V letu 2014 smo zaključili z gradnjo vzorčne pametne hiše z integriranim sistemom kablovja za avdio in video tehniko. Danes imamo v naravnem okolju prikaz delovanja sistemov na treh nivojih. Top end domači kino z najnovejšo tehnologijo integriran v bivalnem delu, hi-fi stereo sistem z dvo-sobnim delovanjem integriran v večnamenskem wellness prostoru in manjši kino oz. stereo sistem za prikaz delovanja v okolju velikem med 15 in 20m2. V našem AV salonu lahko v živo vidite in slišite (tudi občutite) tehnologijo, ki se skriva za kraticami Dolby Atmos, DTS-X, anamorfno razmerje slike, UHD, 4K, 3D, hdcp 2.2, itd. Smatramo, da bo v prihodnosti tudi na slovenskem trgu več podobnih integriranih sistemov, zato sodelujemo z arhitekti in izvajalci del. Vabimo vas, da si preberete več na temo integracije po meri.