AV-Planet blagovna znamka

  AV-Planet vam nudi celovito ponudbo in storitve na področju avdio in video elektronike.

  Naša stran ni zgolj “internetna trgovina” temveč bolj spletni katalog s široko ponudbo. Na to pot smo šli iz enostavnega razloga in sicer zabavna elektronika višjega razreda postaja vedno zmogljivejša in posledično bolj zapletena. Potencialni kupci se že v fazi nakupa srečujejo z dilemo kaj izbrati, klasične internetne trgovine žal predvidevajo, da bodo le ti na podlagi karakteristik zadevo “vrgli” v košarico. Seveda ni tako enostavno, zato se kupci, četudi imajo sredstva in željo po dobrem zvoku in sliki, manj odločajo za vrhunske sisteme in na koncu ostanejo pri tovarniško prednastavljenem televizorju in enem brezžičnem zvočniku.

OPTIMALEN VIDEO

  Kakšna je prava velikost LED TV zame?
  Inovativen in funkcionalen izbor LED-TV…
  Izbira ustreznih funkcij ter nivoja kvalitete…
  Vse bo jasno: 3D, UHD-4K, ARC, HDR, itd.

INTEGRACIJA PO MERI

  Projektiramo in izvajamo vgradna ozvočenja ali naredimo pripravo za klasično ozvočenje po meri prostorov v hiši oz. stanovanju. V fazi gradnje ali prenove je smotrno razmisliti o nekaj dodatni ceveh za kasnejše ozvočenje in video opremo. Projektiramo integrirane sisteme.

Nudimo podporo pred nakupom, ob nakupu in po nakupu

  Prisluhnemo vašim potrebam in željam, poiščemo uravnotežen sistem za vaš budget ter nudimo podporo pri montaži, kalibraciji in PRIUČITVI UPRAVLJANJA.

  Opcijsko nudimo storitve na domu oz. v vaših prostorih. Naša velika prednost je podrobno poznavanje delovanja vseh sistemov iz širokega prodajnega reperturaja. Ste že doživeli, da je prodajalec ob vašem vprašanju začel brskati po tehničnih podatkih in skušal najti odgovor? Pri nas vam namesto odgovorov v tehnični obliki podamo realnega in vam po domače povemo zakaj se določena funkcija uporablja. Obenem vam povemo katere komponente med seboj delujejo uravnoteženo.

Kratka zgodovina AV-Planet

  Že pred dobrimi dvemi desetletji smo začeli ljudem montirati in svetovati na področju HiFi in takratnih začetkov hišnega kina.

  V 2002 smo montirali prvi domači kino s projektorjem in fiksnim platnom z okvirjem. V letu 2014 smo zaključili z gradnjo vzorčne pametne hiše z integriranim sistemom kablovja za avdio in video tehniko. Danes imamo v naravnem okolju prikaz delovanja sistemov na treh nivojih. Top end domači kino z najnovejšo tehnologijo integriran v bivalnem delu, hi-fi stereo sistem z dvo-sobnim delovanjem integriran v večnamenskem wellness prostoru in manjši kino oz. stereo sistem za prikaz delovanja v okolju velikem med 15 in 20m2. V našem AV SHOW-ROOM lahko v živo vidite in slišite (tudi občutite) tehnologijo, ki se skriva za kraticami Dolby Atmos, DTS-X, anamorfno razmerje slike, UHD, 4K, 3D, HDR, Dolby Vision, itd.

  Smatramo, da bo v prihodnosti na slovenskem trgu vedno več podobnih integriranih oz. pametnih sistemov, zato sodelujemo z arhitekti in izvajalci del. Vabimo vas, da si preberete več na temo integracije po meri.

ZAKAJ AV-PLANET

OPTIMALEN AVDIO

  Kakšno ozvočenje je zame optimalno?
  Svetujemo in sestavimo uravnotežene sete.
  Sistem funkcionalno prilagodimo sodobnemu bivalnemu okolju.

AV-PLANET PRIPOROČA

  »Visokotehnološko blago se kupuje samo in zgolj pri specializiranih trgovcih. Le nas lahko vprašate za podporo pred nakupom, ob nakupu in po nakupu!«
  Obenem vam bomo podali najugodnejšo ponudbo na trgu, kjer je to v naših zmožnostih.

STORITVE MONTAŽE IN KALIBRACIJE

AV-PLANET PONUDBA

  AV-Planet se osredotoča na ponudbo srednjega in višjega srednjega cenovnega razreda, naj si bo to hi-fi, domači kino ali vizualna prezentacija. Naša vizija je, da bi kljub zapletenosti pri nakupu, montiranju, povezovanju današnjih sistemov, omogočili njihovo uporabo v svojih domovih ali poslovnih prostorih.