Je možno PRAVILNO izbrati TV v okolju s spodnje slike?

   Postopek izbora novega TV je lahko zapletena stvar ali užitek, v kolikor se te naloge lotimo pravilno.
   Investirati v opremo, ki ponavadi presega povprečno slovensko plačo, na koncu pa v svoji dnevni sobi ne bomo zadovoljni s kupljenim, ni najbolj priporočljivo.
   Preveliki prostori za pravo predstavo, neprimerna osvetlitev, preveč razstavljenih modelov, različni izvori slike, so glavni dejavniki za frustracije, ki jih lahko doživimo ob nakupu našega novega okna v svet. Vse to s predpostavko, da prodajalec natančno ve kaj pomenijo vse funkcije in standardi na modernih napravah.

  Zmagovalna kombinacija = PRAVA VELIKOST + UPORABNE FUNKCIJE + KALIBRACIJA

    V našem butičnem AV-SALONU s pomočjo inovativnega sistema pomagamo izbrati televizor še tako zahtevnemu kupcu.
    Za ta namen uporabljamo visokokontrastni projektor s spominsko zoom širokokotno lečo. Poenostavljeno to pomeni, da vi sedite na približno enaki oddaljenosti od zaslona kot doma, mi pa projeciramo velikosti diagonal sodobnih tv-jev (npr. 55 – 88 inčev).
    Dodatno naredimo še pregled funkcij in primerjavo med Full-HD in UHD standardom. Zadeva je končana relativno hitro in neboleče, rezultat pa optimalen tudi, ko TV prinesete domov, saj to demonstriramo v prostoru z dobrimi 40 m2 površine in posledično ne pride do zamegljene vizualne percepcije. Morebiti ostane še dovolj časa za dober avdio izbor.

    Uporabljamo vrhunski projektor znamke EPSON s 16:9 in 21:9 širikokotno lečo ter kontrastnim razmerjem 1000.000:1.
    Svetilnost je tako dobra, da pri nezastrti stekleni steni velikosti 4 x 2,2 metra in dnevni svetlobi, še vedno lahko normalno gledamo naš priljubljen program ali športno prireditev.

    Dodatno za primerjavo simultano predvajamo sliko iz istega izvora na 4K-UHD TV s HDR Dolby Vision podporo.

   OPTIMALEN IN HITER IZBOR JE ZAGOTOVLJEN!

    AV PLANET PRIPOROČA