ONKYO C-7070

ONKYO C-7070

CD predvajalnik Onkyo C-7070 ima masivno ter kompaktno ohišje in sredinsko nameščeno predvajalno enoto. Proizvajalci so pomislili tudi na sam izgled predvajalnika, kar je videti tudi na končnem izdelku. Gre torej za predvajalnik atraktivnega videza in odlične kakovosti.

Pred nakupom preverite dobavni rok in najugodnejšo ceno v hiši (povpraševanje)

Opis

Novi predvajalnik CD-jev ONKYO C-7070 prestavi na naslednjo stopnjo

Težko si je predstavljati, kako bi lahko izboljšali ponižni CD predvajalnik, toda inženirski tim Onkya je imel veliko navdiha. ONKYO C-7070 je izjemno vsestranski in prefinjen del avdio opreme. Enota je okrepljena z nogami za dušenje vibracij, 1,6 mm debelimi ploščatimi podvozji, aluminijastim predalom CD s tihim mehanizmom, polno plavajočo ploščo in lepim aluminijastim prednjim pokrovom. Poleg tega ima ONKYO C-7070 električni sistem prednosti precizno uro, par Wolfson® 192 kHz / 24-bitne DAC-one za vsak kanal in Onkyo’s DIDRC (Circuit Reduction Circuitry za dinamično intermodulacijo). Te izboljšave pomenijo, da bo vaša glasba slišati jasneje kot kdajkoli prej. Seveda C-7070 predvaja avdio diske ali CD-R / CD-RW in vaše najljubše MP3 / WMA kompilacijske CD-je. Prav tako se poveže z vašim iPod / iPhone prek USB priključka in predvaja glasbo naravnost s ključem USB. Tristopenjska funkcija zatemnitve, pozlačeni avdio terminali in diferencialno vezje za ojačevalnik slušalk ponujajo dodatne dokaze o tem, kako Onkyo opozarja na podrobnosti. Vse to dopolni s predvajalnikom, ki bo, tako kot vaša kolekcija CD-jev, z Vami še dolgo časa.

CD predvajalnik Onkyo C-7070 ima masivno ter kompaktno ohišje in sredinsko nameščeno predvajalno enoto. Proizvajalci so pomislili tudi na sam izgled predvajalnika, kar je videti tudi na končnem izdelku. Gre torej za predvajalnik atraktivnega videza in odlične kakovosti. Digitalna izhoda vam nudita povezljivost z drugimi AV napravami in CD zapisovalnikom, velja pa omeniti tudi vgrajen USB priključek, ki vam omogoča enostavno predvajanje MP3 in WMA formatov. Standardnem izhodu za slušalke na prednji strani je dodeljen samostojni gumb za določanje glasnosti pri predvajanju. DIDRC tehnologija zagotavlja kakovost zvoka in izjemno čist audio signal. Vse funkcije vrhunskega predvajalnika se prikazujejo na preglednem zaslonu na sredini predvajalnika.

Glavne lastnosti ONKYO C-7070:

podprti medijiCD in USB
urada
dimenzije (ŠxVxG) [cm]435 x 101 x 306 mm
masa [kg]6,4 kg
garancija1 leto

 

UGODNEJŠA PONUDBA:
Zagotovite si posebno ugodne cene za nakup predvajalnika z ostalimi AV komponentami, zvočniki in televizorjem.
Komplete vam sestavimo po vaših željah oz. glede na potrebe in velikost vaših prostorov.

AV-PLANET:
SVETUJEMO in DOBAVIMO
MONTIRAMO in POVEŽEMO
KALIBRIRAMO SLIKO in ZVOK
Imamo profesionalne izkušnje s področja AV tehnike že od leta 1997.

Za več informacij o obiščite uradno stran proizvajalca ONKYO

Povpraševanje

Morda vas zanima tudi …