YAMAHA RX-A880 • ELIPSON PF 5.1 set

2.753,10 

Yamaha RXA 880 in Elipson Prestige Facet v 5.1 setu

Hišni kino sestavljen z Yamaha RXA 880, 160W AV ojačevalnikom iz prestižne kolekcije Aventage in s 5.1 zvočniki Elipson iz premium kolekcije Prestige Facet. Najnovejši standardi, avdiofilski zvok in prestižnen izgled vam bodo pričarali pravo zvočno-estetsko kuliso.

Pred nakupom preverite dobavni rok in najugodnejšo ceno v hiši (povpraševanje)

Category:

Opis

Japonski tehnološki napredek z Yamaha RXA 880 in francoski presežek višjega srednjega razreda

Z duetom Yamaha RXA 880 in kolekcijo Prestige Facet dobite hišni kino in HiFi na avdiofilski ravni. Primeren za ljubitelje dobre domače zabave brez pojemanja sape. Slišali boste vsak detajl filma ali uživali v pristnem HiFi ali ambientalnem zvoku. Za lažjo implementacijo v vaš prostor, lahko izbirate med belo, črno ali oreh barvo zvočnih omaric.

Uravnotežen hišni kino sestoji iz sledečih komponent:

  • YAMAHA RXA 880 – kos
  • ELIPSON Prestige Facet 8B – par
  • ELIPSON Prestige Facet 11C – kos
  • ELIPSON Prestige Facet 7SR – par
  • ELIPSON Prestige Facet SUB10 – kos

V nadaljevanju se nahaja slikovni opis sestavljenega hišnega kina. Za več tehničnih informacij lahko enostavno kliknete na sliko posamezne komponente.

AV OJAČEVALNIK/SPREJEMNIK

yamaha RX-A880

YAMAHA aventage RXA 880, 7.2, AV mrežni ojačevalnik

Kar 160W po kanalu močan AV ojačevalnik iz prestižne serije Aventage s kompletno mrežno povezljivostjo in vgrajenim TIDAL, DEEZER, SPOTIFY in ostalimi dobrotami. Povežite ga v lokalno mrežo preko WiFi in bral vam bo avdio datoteke iz hišnega strežnika, internetni radio ali predvajal zvok filma v Dolby Atmos ter DTS-X standardu iz primernega media predvajalnika.

Enostaven umeritveni sistem YPAO vam bo v nekaj minutah sistem prilagodil prostoru in ozvočenju in zabava se lahko prične.

Integriran več sobni sistem MUSICAST s podporo do 9 dodatnih prostorov BREZŽIČNO in nadzorom preko telefona ali tablice (možno spremljati vse prostore hkrati preko enega zaslona).

Več o informacij o več-sobnih sistemih.

ELIPSON Prestige Facet 8B – prednja oz. glavna zvočnika

elipson-pf8b

Velik “bookshelf” zvočnik za ljubitelje dobrega zvoka in sodobnega designa

Dvosistemski Prestige Facet 8B s 17 cm bas/srednjetonsko enoto, je odgovor francoskega Elipson na razred zvočnikov, kjer se konča dober in začne vrhunski zvok.

Izkoristek zvočnikoa je kar 91dB, dimenzije v mm (V x Š x G): 361 x 230 x 34, teža (kos): 8.05 kg

Vrhunski platinasti terminali

Omogočajo optimalen priklop zvočnikov. Predlagamo banana priključke znamke Norstone. Za še boljšo zvočno sliko omogočajo dvojno ožičenje, ki jo prav tako podpira Yamaha RXA 880.

Nagrajeni zvočniki

Najprestižnejše avdio organizacije so seveda nagradile zvočnike. Prepričal jih je visok izkoristek, velika transparenca, ogromno detjalov in seveda poln bas že pri sobni jakosti zvoka.

Elipson Prestige Facet: Absolutni BEST BUY zvočniki

Tako so zapisali v priznani angleški reviji Home Cinema Choice. Če se malo pošalimo, so angleži napisali nekaj lepega in pohvalnega o francozih, kar pač ni kar tako. Prenesite strokovno recenzijo: HCC_280-Elipson PF test

Francosko oblikovanje in tri barvne možnosti – bela, črna, oreh

ELIPSON Prestige Facet 11C – centralni zvočnik

ELIPSON Prestige Facet 7SR – prostorski dipolni zvočniki

Elipson Prestige Facet 11C je kompakten centralni zvočnik z dvema 14 cm glavnima bas/srednjetonskima enotama.

Masiven in transparenten centralni zvok je pomemben za filmski dialog ali dober športni komentar. Odlična tonska usklajenost z glavnimi zvočniki.

Dimenzije (V x Š x G): 176 x 470 x 180 mm in teža (kos): 8,0 kg,  pomeni, da ga boste zlahko postavili pod svoj televizor na ali celo v AV omarico.

elipson prestige-facet-7sr

Elipson Prestige Facet 7SR

Zvočnik za sodobne formate kot sta Dolby Atmos in DTS-X. Narejen za sourround oziroma prostorske kanale.

Mere posameznega zvočnika so (VxŠxG) 220 x 380 x 170 mm – Z njimi boste popolnoma obkroženi z zvokom, obesite jih na zadnjo ali stransko steno. V kolikor imate 7.2 ojačevalnik lahko dodate še en par teh zvočnikov ali še bolje Dolby Atmos zvočnik iz iste kolekcije.

AKTIVNI NIZKOTONEC (subwoofer) – zvočnik za LFE

ELIPSON Prestige Facet SUB 10

Elipson Prestige Facet SUB10 je aktivni nizkotonec, ki v vaše stanovanje prinaša subsonične frekvence do 27Hz. Ponuja kar 250W RMS in ima 300W robusten napajlnik.

Nizkotonec ali “subwoofer” ni v sistemu zgolj zato, da ojača bas ozvočenja. Poglavitna naloga je predvajanje LFE zapisa (nizkofekvenčni ton), ki se nahaja v vseh filmih kot zapis 0.1. Posledično hišni kino ni popoln brez tega aktivnega basa, saj se ta zapis zlije v klasične prednje zvočnike, ki niso narejeni za reprodukcijo subsoničnih frekvenc na referenčni jakosti.

Postavitev aktivnega nizkotonca

V načelu je lahko kjerkoli v prostoru, saj bo predvajal frekvence pod 80Hz, ki jih težko lociramo. V osnovi velja, da mu boste dodatno ojačali zvok, če bo stal ob steni (za približno +3dB) ali v kotu (+6 dB).

NAŠE PRIPOROČILO ZA 100% IZKORISTEK OPREME (doplačilo)

KABLI IN KONEKTORJI

Zvočniški kabli, zvočniški konektorji, HDMI in optični kabli

Za optimalen zvok hišnega kina svetujemo dobre konekcije. Za primer, Norstone CL400 zvočniški kabel, Norstone Arran trojno oklopljen kabel za aktivni subwoofer, HDMI kabel verzije 2.0 s hdcp 2.2 podporo in dober optični kabel – za popoln užitek v novem sistemu.

ŽELITE PONUDBO SETA S KABLI PO MERI?

Na email naslov nam prosimo podajte okvirne dolžine kablov za zvočnike in dodajte vašo telefonsko številko:

podpora@av-planet.si

V najkrajšem možnem času vas kontaktiramo in skupaj bomo definirali sistem po meri vaših želja.

RAZMIŠJATE TUDI O NAKUPU TV ALI PROJEKTORJA? NEKAJ NAŠIH PREDLOGOV:

LG 55uk6950

LG 55UK6950

LG 55UK6950

4K UHD, pametni, LED TV s 139 cm zaslonom, 3480×2160 pik ločljivosti in štiri jedrnim procesorjem za ostro ter čisto sliko.

Epson EH-LS100

EPSON EH-LS100

2.499,00 

Epson EH-LS100

Laserski projektor polne visoke ločljivosti za domači kino z zelo kratko projekcijsko razdaljo (UST) in tehnologijo 3LCD projicira sliko do velikosti 130 palcev (330 cm). Naredite čez 2 metrsko sliko iz pol metrske razdalje!

ŽELITE NASVET • IMATE VPRAŠANJE?

AV PLANET avdio video specialisti

e-pošta: info@av-planet.si

telefon: 051 436 500

url: www.av-planet.si

Hi Fi •  Hišni kino • TV • Projekcije • Trgovina • Showroom • Projektiranje in izvedba

Potrebujete še več tehničnih informacij o Yamaha RXA 880 in Elipson zvočnikih? Obiščite uradni strani proizvajalca Elipson in  Yamaha Avdio Visual

Showroom
Prikaz sistemov vršimo v nizkoenergetskem objektu s pametnim upravljanjem in integriranim avdio video sistemom. Našim potencialnim kupcem iz prve roke lahko prikažemo spoj sodobne tehnologije in praktičnega bivalnega okolja.

Prilagajanje
Zvok in slika morata biti prilagojena ambientu, tako po kakovosti reprodukcije kot dizajnersko. Časi, ko smo ambient prilagajali avdio video opremi, so preteklost oz. domena tistih, ki si doma zgradijo ti. “Man Cave”.

Prikaz v realnih razmerah
Brez zavajanja! Zvok boste lahko poslušali v realnem okolju in ne v tapecirani oz. akustično tretirani majhni poslušalnici, kjer vsaka oprema zveni dobro.

AV Showroom delovni čas

Demonstracije v showroomu potekajo samo po predhodnem dogovoru.

Rezervacija termina

Vljudno vas naprošamo, da za rezervacijo termina pokličete ali nam pišete.

Kontakt:

T.: 051 436 500

E.: podpora@av-planet.si

Gre za individualno svetovanje in prikaz, po meri posameznega kupca.

Vljudno vabljeni!

Ekipa AV PLANET

Naš naslov: Jemčeva cesta 44B, 1236 Trzin

Obrazec za povpraševanje

ON-LINE strokovna nastavitev AV opreme

Brezplačna storitev za kupce avdio video opreme pri nas.

Zakaj bi se mučili z morjem nastavitev in opcij vaše nove komponente, če vam večino vsega lahko nastavimo v slabe pol ure. Ostane vam samo še najslajše, raziskovanje po vaših zbirki glasbe ali ogled dobrega filma.

Kako deluje?

Telefonsko vas vodimo skozi nastavitve naprav, saj poznamo prav vsa operacijska okolja, aplikacije in umeritvene sisteme, ki jih koristijo naprave v našem prodajnem asortimanu.

Ni boleče in traja med 15 in 30 minut.

Poleg tega vam povemo še kakšen trik za boljšo uporabniško izkušnjo, kot denimo:

  • kateri DSP program je najboljši glede na vsebino, ki jo gledate,
  • kako gledati TV in obenem poslušati internetni radio,
  • kako izboljšati zvok s minimalnim premikom vaših zvočnikov in nizkotonca,
  • kako upravljati sitem preko enega daljinca,
  • kako optimalno nastaviti večsobni sistem, itd.

Ste vedeli:

Če oprema ni optimalno nastavljena, bo delovala maksimalno na 2/3 zmogljivosti. Torej, slabo umerjen AV ojačevalnik, ki stane okroglih 1.000, bo igral slabše kot dobro umerjen in pravilno povezan model v razredu med 500 in 700 eur.

Opcija:

proti plačilu opremo kalibriramo tudi na domu in opravimo priučitev upravljanja.

Kontakt:

T.: 051 436 500

E.: podpora@av-planet.si

Preverite še…