YAMAHA RX-A680 • MONITOR 5.1 beli set

1.790,00 

Hišni kino sestavljen z Yamaha AV ojačevalnikom/sprejemnikom iz premium kolekcije Aventage in z zvočniki Monitor Audio iz nove serije MONITOR. Odlična tonska usklajenost, zanimiv oblikovalski pristop in najnovejši standardi vas bodo preprosto zasvojili.

Pred nakupom preverite dobavni rok in najugodnejšo ceno v hiši (povpraševanje)

Blagovna znamka:

Opis

Japonski tehnološki napredek in angleški tradicionalno vrhunski zvočniški komplet

Recept za fantastično kombinacijo! Hišni kino ali HiFi zvok v tem igrivo oblikovanem setu, bo navdušil vse ljubitelje filmov in glasbe.

Uravnotežen hišni kino sestoji iz sledečih komponent:

  • YAMAHA RX-A680 – kos
  • MONITOR 200 – par
  • MONITOR C150 – kos
  • MONITOR 50 – par
  • MONITOR MRW-10 – kos

V nadaljevanju se nahaja slikovni opis sestavljenega hišnega kina. Za več tehničnih informacij lahko enostavno kliknete na sliko posamezne komponente.

AV OJAČEVALNIK/SPREJEMNIK

YAMAHA RX-A680, 7.2, AV mrežni ojačevalnik

Močan AV ojačevalnik iz prestižne serije Aventage s kompletno mrežno povezljivostjo in vgrajenim TIDAL, DEEZER, SPOTIFY in ostalimi dobrotami. Povežite ga v lokalno mrežo preko WiFi in bral vam bo avdio datoteke iz hišnega strežnika, internetni radio ali predvajal zvok filma v Dolby Atmos ter DTS-X standardu iz primernega media predvajalnika.

Enostaven umeritveni sistem YPAO vam bo v nekaj minutah sistem prilagodil prostoru in ozvočenju in zabava se lahko prične.

Integriran več sobni sistem MUSICAST s podporo do 9 dodatnih prostorov BREZŽIČNO in nadzorom preko telefona ali tablice (možno spremljati vse prostore hkrati preko enega zaslona).

Več o informacij o več-sobnih sistemih.

MONITOR 200 – prednja oziroma glavna zvočnika

Monitor Audio Monitor 200 je vitek samostoječ zvočnik kolekcije Monitor. S svojim zvokom bo odkril vse aspekte glasbe. Elegantni proporci in oranžne zvočniške enote bodo lepa popestritev v vsakem prostoru.

Priporočena moč ojačevalnika je 30 – 120 W RMS, povprečna impedanca 8 Ohm, mere zvočnika so 873 x 215,4 x 309,8 mm

Avdiofilske konice

Poudarijo lep izgled in vitke linije samostoječega zvočnika. Pridodajo k bolj definiranem zvoku, predvsem na področju nizkih tonov. Dodajte HiFi podložke Norstone za zaščito vaše talne obloge.

MONITOR C150 – centralni zvočnik

MONITOR 50 – prostorska zvočnika (surround)

Monitor Audio Monitor C150 je kompakten centralni zvočnik z dvema 14 cm glavnima MMPII enotama. Čistost zvoka v srednjem kanalu s tem zvočnikom ni vprašljiva.

Priporočena moč ojačevalnika je 30 – 100 W RMS, povprečna impedanca 8 Ohm, mere zvočnika so (VxŠxG) 174 x 455 x 187.8 mm – kar pomeni, da ga boste zlahko postavili pod svoj televizor

Monitor audio monitor 50

Monitor Audio Monitor 50 so popolnoma kompaktni, a kljub temu zelo močni zvočniki za postavitev na polico ali HiFi stojala. Idealno je, če so postavljeni ob sedišču, okrog 10 stopinj nazaj.

Mere zvočnika so (VxŠxG) 206 x 206 x 237.8 mm – Z njimi boste obkroženi z zvokom, za še bolj skrit sistem, jih lahko obesite na zadnjo ali stransko steno. Zlahka jih bo pognal vsak sodoben AV Sprejemnik. V kolikor imate 7.2 ojačevalnik lahko dodate še en par teh zvočnikov.

AKTIVNI NIZKOTONEC (subwoofer) – zvočnik za LFE

Monitor Audio Monitor MRW-10 je aktivni nizkotonec, ki v vaše stanovanje prinaša grmeči bas do 30Hz. Ponuja popolno glasbeno, filmsko ali igralno izkušnjo

Nizkotonec ali “subwoofer” ni v sistemu zgolj zato, da ojača bas ozvočenja. Poglavitna naloga je predvajanje LFE zapisa (nizkofekvenčni ton), ki se nahaja v vseh filmih kot zapis 0.1. Posledično hišni kino ni popoln brez tega aktivnega basa, saj se ta zapis zlije v klasične prednje zvočnike, ki niso narejeni za reprodukcijo subsoničnih frekvenc na referenčni jakosti.

Postavitev aktivnega nizkotonca

V načelu je lahko kjerkoli v prostoru, saj bo predvajal frekvence pod 80Hz, ki jih težko lociramo. V osnovi velja, da mu boste dodatno ojačali zvok, če bo stal ob steni (za približno +3dB) ali v kotu (+6 dB).

NAŠE PRIPOROČILO ZA 100% IZKORISTEK ZVOČNIKOV (DOPLAČILO)

KABLI IN KONEKTORJI

Zvočniški kabli, zvočniški konektorji, HDMI in optični kabli

Za optimalen zvok hišnega kina svetujemo dobre konekcije. Za primer, Norstone CL250 zvočniški kabel, Norstone Arran trojno oklopljen kabel za aktivni subwoofer, HDMI kabel verzije 2.0 s hdcp 2.2 podporo in dober optični kabel – za popoln užitek v novem sistemu.

ŽELITE PONUDBO SETA S KABLI PO MERI?

Na email naslov nam prosimo podajte okvirne dolžine kablov za zvočnike in dodajte vašo telefonsko številko:

podpora@av-planet.si

V najkrajšem možnem času vas kontaktiramo in skupaj bomo definirali sistem po meri vaših želja.

Povpraševanje

Morda vas zanima tudi …