TANGENT PEBBLE BEL

99,00 

TANGENT PEBBLE RADIO

Izhaja iz zelo cenjenega serijskega prenosnega avdio sistema Pebble Series, ki ga je zaznamovala zunanjost v modni akustični tkanini. Značilnost, ki je obremenjena z optimalno zmogljivostjo, ta novi radijski sprejemnik zaznamuje s sodobno skandinavsko obliko, hkrati pa se ponaša z najnovejšimi avdio in radijskimi tehnologijami.

Pred nakupom preverite dobavni rok in najugodnejšo ceno v hiši (povpraševanje)

Opis

TANGENT PEBBLE RADIO – DAB + / FM prenosni radio in zvočnik Bluetooth v enem

TANGENT PEBBLE RADIO izhaja iz zelo cenjenega serijskega prenosnega avdio sistema Pebble Series, ki ga je zaznamovala zunanjost v modni akustični tkanini. Značilnost  optimalne zmogljivosti, ta novi radijski sprejemnik zaznamuje s sodobno skandinavsko obliko, hkrati pa se ponaša z najnovejšimi avdio in radijskimi tehnologijami.

DAB + / FM prenosni radio in zvočnik Bluetooth v enem

Radio Tangent Pebble lahko sprejema vse svoje najljubše radijske postaje iz FM analognega in najnovejših visoko zmogljivih digitalnih DAB / DAB + uglaševalcev. Radio je opremljen tudi z najnovejšo tehnologijo Bluetooth, tako, da lahko brezžično pretočno predvajate glasbo s pametnega telefona, tabličnega računalnika ali drugih naprav v načinu Bluetooth.

Zbudi se ob radiju

Zahvaljujoč njegovi nizki uporabi v stanju pripravljenosti, se lahko Tangentov Pebble Radio uporablja tudi kot budilka, ki vas vsako jutro zbudi ob zvokih vaše najljubše postaje.

Jasen zaslon za enostavno upravljanje

Radio Tangent Pebble je opremljen z velikim zaslonom, tako da lahko sledite izbrani radijski postaji. Na petih vnaprej določenih gumbih lahko upravljate tudi svoje najljubše postaje. Medtem so vse funkcije enostavno regulirane z dvema velikima gumboma za upravljanje, vključno z glasnostjo, vklopom / izklopom in navigacijo prek izbora radio postaj.

Velika zvočna zmogljivost

Novi Pebble Radio proizvaja visokokakovosten zvok iz močnega ojačevalnika in dvojnih stereo zvočnikov, ki ga podpirajo dva zadnja izhoda.

Prenosna udobnost

Če želite poslušati radio zunaj doma, medtem ko ste na vrtu, na počitnicah ali preprosto potujete, vstavite štiri AA baterije v Tangentov Pebble Radio, tako da lahko uživate v svoji najljubši glasbi na poti.

Vsestranska postavitev

Tangent Pebble Radio lahko udobno postavite kjerkoli v domu, kot so knjižna polica, kuhinja, nočna omarica itd. Ali z nakupom dodatnega stenskega nosilca, ga lahko obesite steno na steno.

Poglavitne značilnosti TANGENT PEBBLE RADIO

  • FM / DAB + radio
  • Pretakanje Bluetooth
  • Izbirna uporaba baterije (4 x AA – ni priložena)
  • Dodatni stenski nosilec (ni priložen)

ŽELITE NASVET • IMATE VPRAŠANJE?

AV PLANET avdio video specialisti

e-pošta: info@av-planet.si

telefon: 051 436 500

url: www.av-planet.si

Hi Fi •  Hišni kino • TV • Projekcije • Trgovina • Showroom • Projektiranje in izvedba

Potrebujete še več informacij o TANGENT SPECTRUM PEBBLE RADIO ? Obiščite uradno stran proizvajalca Tangent

Showroom
Prikaz sistemov vršimo v nizkoenergetskem objektu s pametnim upravljanjem in integriranim avdio video sistemom. Našim potencialnim kupcem iz prve roke lahko prikažemo spoj sodobne tehnologije in praktičnega bivalnega okolja.

Prilagajanje
Zvok in slika morata biti prilagojena ambientu, tako po kakovosti reprodukcije kot dizajnersko. Časi, ko smo ambient prilagajali avdio video opremi, so preteklost oz. domena tistih, ki si doma zgradijo ti. “Man Cave”.

Prikaz v realnih razmerah
Brez zavajanja! Zvok boste lahko poslušali v realnem okolju in ne v tapecirani oz. akustično tretirani majhni poslušalnici, kjer vsaka oprema zveni dobro.

AV Showroom delovni čas

Demonstracije v showroomu potekajo samo po predhodnem dogovoru.

Rezervacija termina

Vljudno vas naprošamo, da za rezervacijo termina pokličete ali nam pišete.

Kontakt:

T.: 051 436 500

E.: podpora@av-planet.si

Gre za individualno svetovanje in prikaz, po meri posameznega kupca.

Vljudno vabljeni!

Ekipa AV PLANET

Naš naslov: Jemčeva cesta 44B, 1236 Trzin

Obrazec za povpraševanje