TANGENT LS – 10 white

264,00 

TANGENT LS – 10

Brezžični zvočnik, ki ima neverjetne zmogljivosti. Povežite se prek bluetooth, če želite poslušati svojo najljubšo glasbo, ne da bi se morali premakniti!

Pred nakupom preverite dobavni rok in najugodnejšo ceno v hiši (povpraševanje)

Category:

Opis

Enostavna uporaba – odlična zmogljivost – TANGENT LS – 10

TANGENT LS – 10 je brezžični zvočnik, ki ima neverjetne zmogljivosti. Uporaba je preprosta: izberite iPad, iPhone ali kateri koli drug pametni telefon. Povežite se neposredno prek bluetooth, če želite poslušati svojo najljubšo glasbo, ne da bi se morali premakniti! S pomočjo dodatnega vhoda za zvočnikom Tangent LS-10 lahko priključite tudi katero koli drugo napravo. Ne glede na to, kaj poslušate, boste slišali zelo dobro definiran oster in podroben zvok.

Začne se v kuhinji

Izdelki Tangent Lifestyle, namenjeni za uporabo v kuhinji, so bili razviti s pomočjo znanih kuhinjskih blagovnih znamk in kuhinjskih inštalaterjev, ki ustrezajo potrebam vsakega od enostavne namestitve do enostavne uporabe.

Enostavna namestitev kjerkoli

Tangent LS-10 je enostavno namestiti kjerkoli z edinstveno trikotno obliko. Namestite bodisi z vgrajenimi stenskimi nosilci  ali uporabite priložene L-nosilce. Da bi bilo še lažje, LS-10 prihaja z montažno predlogo, ki je vključena v škatlo.

Enostavna povezava

Takoj, ko vklopite svoj TANGENT LS – 10 zvočnik, ste pripravljeni na seznanjanje Bluetooth povezave ali vklop AUX / mini priključka vix. Izbira vira ni potrebna, saj bo Tangent LS-10 zvočnik preprosto igral vir, ki je povezan.

Vzhodni nadzor

Tangent LS-10 ima nepopravljivo enostavno kontrolo. Ko ste povezani z zvočnikom, lahko vse nadzirate s pametnega telefona. Zvočnik se prižge samodejno, ko začnete predvajati in spet izklopiti, ko je v stanju mirovanja v stanju mirovanja, se bo v stanju pripravljenosti za varčevanje z energijo porabil manj kot 0,5 watt. Glasnost lahko nadzirate tudi s pametnega telefona ali neposredno na zvočniku – izberete, kaj vam najbolj ustreza.

Dve napajalni povezavi

V škatli je navaden napajalnik za EU in UK vtič. Če ga namestite v bližini vaših žarometov, LS-10 škatla vsebuje tudi poseben vtič za uporabo z izbranimi napajalniki za reflektorje.

Poglavitne značilnosti TANGENT LS – 10:

  •  Input    Bluetooth, 3.5 mm AUX (Mini Jack)
  • Speaker           2 x 3″ Wide Range
  • System 2-way with bass reflect
  • Frequency       50Hz – 20.000Hz
  • Standby           <1W (EUP 2013)
  • Power  DC 12VDC/2A (EU)
  • Weight 1,7 / 2,75 KG
  • Product Dimensions   29.5 x 12.0 x 8.5 cm
  • Carton Size     16.9 x 38.4 x 14.0 cm

 

ŽELITE NASVET • IMATE VPRAŠANJE?

AV PLANET avdio video specialisti

e-pošta: info@av-planet.si

telefon: 051 436 500

url: www.av-planet.si

Hi Fi •  Hišni kino • TV • Projekcije • Trgovina • Showroom • Projektiranje in izvedba

Potrebujete še več informacij o TANGENT LS – 10? Obiščite uradno stran proizvajalca Tangent

Showroom
Prikaz sistemov vršimo v nizkoenergetskem objektu s pametnim upravljanjem in integriranim avdio video sistemom. Našim potencialnim kupcem iz prve roke lahko prikažemo spoj sodobne tehnologije in praktičnega bivalnega okolja.

Prilagajanje
Zvok in slika morata biti prilagojena ambientu, tako po kakovosti reprodukcije kot dizajnersko. Časi, ko smo ambient prilagajali avdio video opremi, so preteklost oz. domena tistih, ki si doma zgradijo ti. “Man Cave”.

Prikaz v realnih razmerah
Brez zavajanja! Zvok boste lahko poslušali v realnem okolju in ne v tapecirani oz. akustično tretirani majhni poslušalnici, kjer vsaka oprema zveni dobro.

AV Showroom delovni čas

Demonstracije v showroomu potekajo samo po predhodnem dogovoru.

Rezervacija termina

Vljudno vas naprošamo, da za rezervacijo termina pokličete ali nam pišete.

Kontakt:

T.: 051 436 500

E.: podpora@av-planet.si

Gre za individualno svetovanje in prikaz, po meri posameznega kupca.

Vljudno vabljeni!

Ekipa AV PLANET

Naš naslov: Jemčeva cesta 44B, 1236 Trzin

Obrazec za povpraševanje

You may also like…