DALI SUB E-12F

499,00 

DALI SUB E-12F

Odličen nizkotonec danskega proizvajalca zvočnikov DALI s 30cm veliko enoto basa in vrhunskim oblikovanjem. DALI SUB E-12 F označuje novo stopnjo tega, kar je mogoče na tej ravni nizkotoncev

Pred nakupom preverite dobavni rok in najugodnejšo ceno v hiši (povpraševanje)

Opis

DALI SUB E-12F je eleganten subwoofer, ki je dovolj močan za večino namenov, ne glede na to, ali je v programu na voljo glasba ali filmi

DALI SUB E-12F ima 12-nizkotonski zvočnik, ki omogoča premikanje zraka z močjo in natančnostjo. Stožec je izdelan iz čistega aluminija za največjo togost in postaja zunanjost.

SUB E-12 ima 12-nizkotonski zvočnik, ki omogoča premikanje zraka z močjo in natančnostjo. Stožec je izdelan iz čistega aluminija za največjo togost in postaja zunanjost. Poleg tega sistem težkih magnetov nosi masivno 4-slojno, dolgotrajno glasovno tuljavo. V celoti, težke sposobnosti tega “motornega sistema” zagotavljajo, da nizkotonec vedno sledi signalu ojačevalnika!

Srce tega globokotonca je ojačevalnik 170W RMS razreda D z zelo linearnim odzivom. Obremenitev klasične blagovne znamke DALI preprosto deluje kot skupna nizka frekvenca vašega AV sistema. Rezultat je močno, uravnoteženo reprodukcija basa in brezhibno integriranje z vašimi zvočniki. Poleg tega integrirani omejevalnik pomaga zaščititi vaš subwoofer pred preobremenitvijo.

Zadnja plošča SUB E-12 F ima kontrole za prilagoditev glasnosti, fazo in zgornjo mejo frekvence, medtem ko funkcija za vklop / izklop deluje samodejno s pomočjo zaznavanja signala. Z možnostmi za vhode LFE ali LINE lahko ta globokotonec enostavno spremlja katero koli nastavitev AV. DALI SUB E-12 F je priporočljiv kot dopolnilo seriji ZENSOR in je združljiv z vsemi zvočniki DALI kot popoln zaključek nastavitve DALI surround.

Glavni tehnični podatki DALI SUB E-12F

  • Aktivni nizkotonec/sub s 30cm/12” aluminijasto bas enoto z dolgim hodom
  • Vgrajen 170/220W RMS ojačevalnik v D-klasi
  • Primeren za sobe velikosti med 20 in 35 m2, odvisno od osebne zahtevnosti po zvočnem pritisku
  • Odlično oblikovan, prestižni detajli
  • Dobavljiv v črni, beli (doplačilo 40 EUR) ali oreh barvi
  • Š/V/G 370/340/380 mm
  • Teža 14.7 kg
  • Za tehnične podrobnosti obiščite predstavitev na uradni strani proizvajalca DALI.

UGODNEJŠA PONUDBA:
Zagotovite si posebno ugodne cene za nakup zvočnikov z ostalimi AV komponentami in televizorjem.
Komplete vam sestavimo po vaših željah oz. glede na potrebe in velikost vaših prostorov.

AV-PLANET:
SVETUJEMO in DOBAVIMO
MONTIRAMO in POVEŽEMO
KALIBRIRAMO SLIKO in ZVOK
Imamo profesionalne izkušnje s področja AV tehnike že od leta 1997.

Povpraševanje