Monitor audio Bronze 5.1 SET

Nova serija Bronze angleškega proizvajalca Monitor Audio je združitev tradicionalne oblike zvočnih omaric z najsodobnejšo tehnologijo zvočniških enot C-CAM. Zvočna izkušnja je odlična tako pri predvajanju glasbe, kot pri ogledu priljubljenega filma. Sistem vreden razmisleka, če imate na voljo vsaj okrog 25m2 prostora in potrpežljive sosede.

Pred nakupom preverite dobavni rok in najugodnejšo ceno v hiši (povpraševanje)

Opis

Čistost in natančnost! Naša cenovno najbolj demokratično pozicionirana serija BRONZE, je pridobila vse kar se je dalo v 40-letni zgodovini znamke Monitor Audio. Obogatena z elementi iz višjih serij Platinum, Gold in Silver, je brilijantna nova Bronze serija zasnovana kot presežek svojega cenovnega razreda in prihaja kot nadgradnja večkrat nagrajene predhodnice Bonze BX.
Eno prestavo višje od BX in njihovih konkurentov, pomeni enostavno razred zase. Zasnova zvočnika govori sama zase! Prvič je v tem razredu predstavljena spektakularna jekleno-siva C-CAM enota. Zvočniki so na voljo v barvah črnega hrasta, oreha, mahagonija in novega belega pepela. Enote so pritrjene brez vidnih vijakov, zaščitna magnetna mrežica pa vse skupaj dopolnjuje v celoto, tako da zvočniki posledično zgledajo premijsko.

5.1 Bronze zvočniški set nagrajen v reviji WHAT HiFi s 5 zvezdicami je eden izmed najboljših klasičnih sistemov na trgu.
5.1 Set sestoji iz sledečih zvočnikov: 
Prednji zvočniki: Samostoječi Bronze 5 / par
Centralni zvočnik: Bronze Centre / kos
Surround zvočniki: Bronze FX / par
Aktivni nizkotonec: Bronze W10 / kos

S klikom na ime zvočnika si lahko ogledate podrobnosti.
Barva seta po izbiri: črni hrast, oreh, mahgonij ali beli pepel
S klikom na povezavo si oglejte še primeren večkanalni AV Sprejemnik ali nas kontaktirajte in vam bomo svetovali primernega mi. Enako velja za konekcije.

UGODNEJŠA PONUDBA:
Zagotovite si posebno ugodne cene za nakup zvočnikov z ostalimi AV komponentami in televizorjem.
Komplete vam sestavimo po vaših željah oz. glede na potrebe in velikost vaših prostorov.

AV-PLANET:
SVETUJEMO in DOBAVIMO
MONTIRAMO in POVEŽEMO
KALIBRIRAMO SLIKO in ZVOK
Imamo profesionalne izkušnje s področja AV tehnike že od leta 1997.

 

Povpraševanje