Monitor Audio – MONITOR 200 5.1 – črni

1.199,00 

Monitor Audio MONITOR 200 5.1 komplet

Združuje HiFi zvok in igrive linije zvočnikov. Filmi v vaši sobi bodo z izbiro dobrega AV ojačevalnika boljši kot v bližnjem kinu. Zvočniki se obenem ponašajo s fantastično muzikaličnostjo za vse zvrsti glasbe.

Pred nakupom preverite dobavni rok in najugodnejšo ceno v hiši (povpraševanje)

Opis

Monitor kolekcija prihaja z vgrajenim C-CAM visokotoncem iz nagrajene serije Monitor Audio BRONZE. Zvočniki so uglašeni za pravo glasbeno doživetje.

Sodoben 5.1 set zvočnikov vsebuje:

  • MONITOR 200 – par
  • MONITOR C150 – kos
  • MONITOR 50 – par
  • MONITOR MRW-10 – kos

V nadaljevanju se nahaja kratek opis posameznega zvočnika v sistemu. Za več tehničnih informacij lahko enostavno kliknete na sliko zvočnika in odprla se vam bo nova povezava.

1. MONITOR 200 – prednja oziroma glavna zvočnika

Monitor audio monitor 200

Monitor Audio Monitor 200 je vitek samostoječ zvočnik kolekcije Monitor. S svojim zvokom bo odkril vse aspekte glasbe. Elegantni proporci in oranžne zvočniške enote bodo lepa popestritev v vsakem prostoru.

Priporočena moč ojačevalnika je 30 – 120 W RMS, povprečna impedanca 8 Ohm, mere zvočnika so 873 x 215,4 x 309,8 mm

Avdiofilske konice

Poudarijo lep izgled in vitke linije samostoječega zvočnika. Pridodajo k bolj definiranem zvoku, predvsem na področju nizkih tonov. Dodajte HiFi podložke Norstone za zaščito vaše talne obloge.

2. MONITOR C150 – centralni zvočnik

3. MONITOR 50 – prostorska zvočnika (surround)

Monitor Audio Monitor C150

Monitor Audio Monitor C150 je kompakten centralni zvočnik z dvema 14 cm glavnima MMPII enotama. Čistost zvoka v srednjem kanalu s tem zvočnikom ni vprašljiva.

Priporočena moč ojačevalnika je 30 – 100 W RMS, povprečna impedanca 8 Ohm, mere zvočnika so (VxŠxG) 174 x 455 x 187.8 mm – kar pomeni, da ga boste zlahko postavili pod svoj televizor

Monitor Audio Monitor 50 so popolnoma kompaktni, a kljub temu zelo močni zvočniki za postavitev na polico ali HiFi stojala. Idealno je, če so postavljeni ob sedišču, okrog 10 stopinj nazaj.

Mere zvočnika so (VxŠxG) 206 x 206 x 237.8 mm – Z njimi boste obkroženi z zvokom, za še bolj skrit sistem, jih lahko obesite na zadnjo ali stransko steno. Zlahka jih bo pognal vsak sodoben AV Sprejemnik. V kolikor imate 7.2 ojačevalnik lahko dodate še en par teh zvočnikov.

4. AKTIVNI NIZKOTONEC (subwoofer) – zvočnik za LFE

Monitor Audio Monitor MRW-10 je aktivni nizkotonec, ki v vaše stanovanje prinaša grmeči bas do 30Hz. Ponuja popolno glasbeno, filmsko ali igralno izkušnjo

Nizkotonec ali “subwoofer” ni v sistemu zgolj zato, da ojača bas ozvočenja. Poglavitna naloga je predvajanje LFE zapisa (nizkofekvenčni ton), ki se nahaja v vseh filmih kot zapis 0.1. Posledično hišni kino ni popoln brez tega aktivnega basa, saj se ta zapis zlije v klasične prednje zvočnike, ki niso narejeni za reprodukcijo subsoničnih frekvenc na referenčni jakosti.

Postavitev aktivnega nizkotonca

V načelu je lahko kjerkoli v prostoru, saj bo predvajal frekvence pod 80Hz, ki jih težko lociramo. V osnovi velja, da mu boste dodatno ojačali zvok, če bo stal ob steni (za približno +3dB) ali v kotu (+6 dB).

NAŠE PRIPOROČILO ZA 100% IZKORISTEK ZVOČNIKOV (DOPLAČILO)

A. AV OJAČEVALNIK/SPREJEMNIK

YAMAHA RX-A680, 7.2, mrežni ojačevalnik

Močan AV ojačevalnik iz prestižne serije Aventage s kompletno mrežno povezljivostjo in vgrajenim multiroom modulom. Povežite ga v lokalno mrežo preko WiFi in bral vam bo avdio datoteke iz hišnega strežnika, internetni radio ali predvajal zvok filma v Dolby Atmos ter DTS-X standardu iz media predvajalnika.

yamaha RX-A680

YAMAHA RX-A680 črn

699,00 

Yamaha RX-A680

Yamaha RX-A680 7.2 AV sprejemnik iz napredne linije Aventage z izboljšanimi avdio elementi in aluminijasto konstrukcijo ohišja ter popolno mrežno podporo.

B. KONEKCIJE

Zvočniški kabli, zvočniški konektorji, HDMI in optični kabli

Za optimalen zvok hišnega kina svetujemo dobre konekcije. Za primer, Norstone CL250 zvočniški kabel, Norstone Arran trojno oklopljen kabel za aktivni subwoofer, HDMI kabel verzije 2.0 s hdcp 2.2 podporo in dober optični kabel – za popoln užitek v novem sistemu.

ŽELITE PONUDBO KOMPLETA Z OJAČEVALNIKOM IN KABLI PO MERI?

Izberete lahko A + B (ojačevalnik + konekcije) ali samo B dodatek (konekcije).

Na email naslov nam prosimo podajte okvirne dolžine kablov za zvočnike in dodajte vašo telefonsko številko:

podpora@av-planet.si

V najkrajšem možnem času vas kontaktiramo in skupaj bomo definirali sistem po meri vaših želja.

Showroom
Prikaz sistemov vršimo v nizkoenergetskem objektu s pametnim upravljanjem in integriranim avdio video sistemom. Našim potencialnim kupcem iz prve roke lahko prikažemo spoj sodobne tehnologije in praktičnega bivalnega okolja.

Prilagajanje
Zvok in slika morata biti prilagojena ambientu, tako po kakovosti reprodukcije kot dizajnersko. Časi, ko smo ambient prilagajali avdio video opremi, so preteklost oz. domena tistih, ki si doma zgradijo ti. “Man Cave”.

Prikaz v realnih razmerah
Brez zavajanja! Zvok boste lahko poslušali v realnem okolju in ne v tapecirani oz. akustično tretirani majhni poslušalnici, kjer vsaka oprema zveni dobro.

AV Showroom delovni čas

Demonstracije v showroomu potekajo samo po predhodnem dogovoru.

Rezervacija termina

Vljudno vas naprošamo, da za rezervacijo termina pokličete ali nam pišete.

Kontakt:

T.: 051 436 500

E.: podpora@av-planet.si

Gre za individualno svetovanje in prikaz, po meri posameznega kupca.

Vljudno vabljeni!

Ekipa AV PLANET

Naš naslov: Jemčeva cesta 44B, 1236 Trzin

Obrazec za povpraševanje

Preverite še…