Monitor Audio – VGRADNI ZVOČNIKI PO MERI – od ideje do izvedbe

Monitor Audio nudi ogromno rešitev za vgradna, stenska, stropna, zunanja ali popolnoma skrita ozvočenja za vse vrste objektov in celo za plovila. Ozvočenje je lahko del hišnega kina ali ambientalnega več-sobnega sistema. Možnost storitev od ideje do izvedbe.

Pred nakupom preverite dobavni rok in najugodnejšo ceno v hiši (povpraševanje)

Opis

V kolikor je zahteva po popolnoma skritih sistemih zvoka, ima angleški proizvajalec prestižnih zvočnikov Monitor Audio, široko paleto produktov za vsakršen sodoben ambient.

Različne tipe zvočnih integracij lahko razdelimo v naslednje kategorije:

  • VGRADNI SISTEMI
  • KOTNI SISTEMI
  • KOMBINIRANI SISTEMI
  • ZUNANJI IN VREMENSKO ODPORNI SISTEMI
  • POL-VGRADNI OKRASNI ZVOČNIKI
  • ZVOČNIKI ZA NAVTIKO

V nadaljevanju si preberite podrobne razlage delovanja in namena posamezne kategorije. Za več informacij in izvedbo stopite v kontakt z nami in projektirali vam bomo sistem po meri, ne glede na to ali gre za hišo, stanovanje ali poslovni prostor.

email: podpora@av-planet.si

1. VGRADNI SISTEMI

Prikaz vgradnje stropnih okroglih zvočnikov v spuščen strop

Stropni zvočniki prihajajo v več kakovostnih razredih in različnih velikosti. Najbolj priljubljen je premer 20 cm, globina vgradnje pa ponavadi ne presega 10-12 cm. Opcijsko so na voljo kvadratne mrežice, če je taka ambientalna zahteva po izgledu. Vsa vgradna ozvočenja so kompatibilna z več-sobnimi oz. multiroom sistemi.

monitor audio vgradni

Zidni vgradni zvočniki so na voljo kot HiFi zvočniki ali prednji zvočniki za hišni kino

Denimo ob televizorju zgledajo praktično nevidno. V primeru, da imamo projekcijsko platno, so lahko skriti za njim (uporaba zvočno transparentnega platna). Za prostorske kanale lahko vgradimo stropne zvočnike, prav tako se s tovrstnimi zvočniki dela kombinacije v tako imenovane multiroom sisteme. Mrežice lahko po želji poljubno prebelimo.

Avdiofilski vgradni zvočniki

Ste se vselili v novogradnjo z ultra minimalističnim stilom opreme? Nič hudega, ne bo se vam potrebno odpovedati priljubljenemu hobiju. Posebna linija vgradnih zvočnikov, razvita za prave avdiofile simulira prave samostoeječe HiFi zvočnike v polnem avdio sijaju.

V zid lahko celo vgradimo nizkotonce oz. subwoferje

To predvsem velja za novogradnje ali montažne hiše, kjer smo že vnaprej predvideli tovrstno rešitev. Vse kar ostane vidno je kvadratna bela ali črna mrežica.

2. KOTNI SISTEMI

Kotne rešitve ozvočenja

Diskretna ozvočenja v že končanih objektih brez spuščenih stropov, se lahko ozvočjio s pomočjo inovativnih kotnih zvočnikov. Uporaba je primerna predvsem za prostorske kanale, ambientalno ozvočenje ali multiroom sisteme.

3. KOMBINIRANI SISTEMI

Vse vrste vgradnih in kotnih zvočnikov lahko kombinirate s klasičnimi zvočniki

Za primer, glavni zvočniki v dnevni sobi so lahko klasični “bookshelf” ali samostoječi, medtem ko so zvočniki za ambientalno glasbo in prostorske efekte vgradni. Potrebno je paziti na izbiro, saj se morajo v načelu tonsko ujemati.

Možnost za vse, ki še vedno priznavamo fizično pojavnost lepega HiFi sistema, naj si bo minimalističen ali klasičen s pravimi zvočnimi omaricami.

4. ZUNANJI IN VREMENSKO ODPORNI SISTEMI

Zvočniki v atriju, pod nadstreškom, na terasi, vrtu ali ob bazenu

Vse opcije so odprte, ni omejitev, četudi si boste zaželeli aktivni nizkotonec v zemlji. Pri opremi je zelo pomembno, da je UV odporna in nudi zadostno zaščito proti padavinam ter je kos temperaturnim razlikam. Zvočniki so lahko vgradni ali na posebej prilagojenih nosilcih.

Seveda zunanje ozvočenje lahko vključimo v enoten multiroom sistem.

Najbolj priljubljeni so stenski zvočniki z rotacijo in nagibom

Nudijo poln in čist zvok in so na voljo v beli in črni barvi. Poleg uporabe v hišne namene, jih bodo veseli lastniki gostinsklih lokalov, saj omogočajo odličen ambientalen zvok na letnih vrtovih in terasah.

Zvočnike odporne na vlago in vročino inštaliramo v bolj obremenjene notranje prostore

V kopalnico ali savno, denimo vgradimo polno zaščitetene vgradne zvočnike in posledično poskrbimo za dolgotrajno delovanje brez poškodb.

5. POL-VGRADNI OKRASNI ZVOČNIKI

Zvočnik – slika

Zvočniki z okvirom ali motivom mrežice po lastnih željah. Popolna integracija za vse bolj umetniško naravnane duše. Izbirate lahko med tovarniškimi motivi ali pošljete lasten motiv, ki ga v tovarni vdelajo v mrežice zvočnikov.

Lahko pa enostavno izberete bel ali črn okvir z belo ali črno mrežico.

6. ZVOČNIKI ZA NAVTIKO

Posebna linija zvočnikov za navtiko

Kolekcija je razvita za najzahtevnejše razmere uporabe in nudi fantastičen HiFi zvok na valovih, ki jih režete s svojim plovilom.

Showroom
Prikaz sistemov vršimo v nizkoenergetskem objektu s pametnim upravljanjem in integriranim avdio video sistemom. Našim potencialnim kupcem iz prve roke lahko prikažemo spoj sodobne tehnologije in praktičnega bivalnega okolja.

Prilagajanje
Zvok in slika morata biti prilagojena ambientu, tako po kakovosti reprodukcije kot dizajnersko. Časi, ko smo ambient prilagajali avdio video opremi, so preteklost oz. domena tistih, ki si doma zgradijo ti. “Man Cave”.

Prikaz v realnih razmerah
Brez zavajanja! Zvok boste lahko poslušali v realnem okolju in ne v tapecirani oz. akustično tretirani majhni poslušalnici, kjer vsaka oprema zveni dobro.

AV Showroom delovni čas

Demonstracije v showroomu potekajo samo po predhodnem dogovoru.

Rezervacija termina

Vljudno vas naprošamo, da za rezervacijo termina pokličete ali nam pišete.

Kontakt:

T.: 051 436 500

E.: podpora@av-planet.si

Gre za individualno svetovanje in prikaz, po meri posameznega kupca.

Vljudno vabljeni!

Ekipa AV PLANET

Naš naslov: Jemčeva cesta 44B, 1236 Trzin

Obrazec za povpraševanje