Vsebina

Projektiramo in izvajamo vgradna ozvočenja ali naredimo pripravo za klasično ozvočenje po meri prostorov

V vsakem bivalnem okolju imamo opravka z avdio in video tehniko. Vprašanje je samo ali je kakovostna in funkcionalna.

Po izkušnjah ugotavljamo, da so ljudje željni investirati v kakovostne naprave pa se ponavadi zatakne zaradi estetike. Le kdo bo gledal vse te kable ali nadometne plastične kanale? Ko enkrat v stanovanju ali hiši že bivamo, je težko verjeti, da bomo razbijali stene in ponovno belili. Žal se na koncu zadovoljijo s podpovprečno, popularno brezžično opremo.

Integracija je rešitev! Tehnologija omogoča brezžično povezovanje in več-sobne sisteme, ki delujejo kot enovit sistem. Vse seveda z možnostjo enostavnega in sodobnega nadzora preko telefona ali tablice.

AV-Planet predstavlja vzorčno hišo z integriranim high-end hišnim kinom in več sobnimi sistemi najvišjih standardov.

Pravilno integrirana tehnika prostorom doda glamurozen pečat, občutek večvrednosti in prestiža.

elipson omega

Že v fazi gradnje ali prenove je smiselno vključiti AV tehnika

AV tehnik na podlagi osebnih preferenc bodočega stanovalca opredeli kam vstaviti cevi za zvočniške kable, digitalne kable in mrežne kable. Za še bolj diskretne sisteme opredelimo globino in širino vgradnih zvočnikov, ki se jih dejansko zazida v steno ali vgradi v knauf.

IMG

Sodelujemo z arhitekti, projektanti, izvajalci, samograditelji… Lahko gre za prenovo ali novogradnjo, hišo, stanovanje ali kakšen drug prostor.

Rezultat je vrhunski. Imamo proste roke pri izbiri opreme kadarkoli, nobenih vidnih kablov. Vse ožilje je skrito očem in kar je najpomembneje, glas vašega najljubšega pevca bo zvenel pristno in ne kot odmev iz škatle. Sploh vidite zvočnike na sliki?

elispon

Na voljo sta dve možnosti:

DELNA INTEGRACIJA

Načrtujemo pozicije ozvočenja in slike ter pozicijo opreme za kasnejši nakup opreme po želji.

AVDIO VIDEO INTEGRACIJA PO MERI PROSTOROV

Pri montaži projektorja je potrebno napeljati dovolj debele cevi, saj se hdmi kabli vlečejo skozi vključno s konektorji. Nosilec je seveda lahko v drugi barvi in poljubno dolg.

AVDIO VIDEO INTEGRACIJA PO MERI PROSTOROV

V kolikor nismo razmišljali o integraciji v fazi gradnje ali prenove in želimo imeti domači kino s sliko diagonale preko 2 metrov, lahko rešujemo zadevo z belimi nadometnimi kanali. Druga, sodobnejša opcija, so brezžični projektorji.

AVDIO VIDEO INTEGRACIJA PO MERI PROSTOROV

POPOLNA INTEGRACIJA

Načrtujemo pozicije ozvočenja, slike in pozicijo av opreme ter  podometnih ozvočenj. Ozvočenje v fazi zaključnih del že montiramo v objekt.

AVDIO VIDEO INTEGRACIJA PO MERI PROSTOROV

Kombinacija z lesenim zvočnikom v fitnesu. Dober zvok in naravna poživitev prostora v surovem, delovnem okolju. Na voljo so zvočniki vseh oblik in barv za ambientalna ozvočenja.

AVDIO VIDEO INTEGRACIJA PO MERI PROSTOROV

To je smisel integracije: nobenih kablov, zlito z okolico in visok FŽO (faktor ženskega odobravanja).          
 

AVDIO VIDEO INTEGRACIJA PO MERI PROSTOROV