Avdio Video Oprema – optimalna ponudba s slovenskim znanjem

AV PLANET avdio video trgovina, je slovensko družinsko podjetje. S svojim strokovnim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami želimo našim kupcem približati sodoben svet zabavne elektronike. V ta namen smo ustanovili spletni portal av-planet.si.

Naša ponudba opreme zajema samo priznane in preverjene znamke. Če nam včasih ne uspe popolnoma ujeti cen multinacionalk, nam prosimo ne zamerite. Se vam oddolžimo s pravim nasvetom, dobrim servisom in z optimalno nastavitvijo opreme.

AV-PLANET VIZIJA

Dobrodošli na internetni strani AV-PLANET.SI

Je AV-PLANET.SI “internetna trgovina”?
Mi jo smatramo bolj kot spletni katalog s prikazom ponudbe avdio video izdelkov. Smo mnenja, da avdio video oprema zahteva strokovno storitev v obliki svetovanja pri nakupu, podpore pri uporabi in servisu. Za večje sisteme je ključnega pomena strokovno projektiranje in izvedba po meri objekta.

Avdio Video oprema sodobnega časa

Dilema je, kaj danes izbrati v poplavi ponudbe ter kako vse skupaj sestaviti. Naj dodamo še programiranje in upravljanje na nivoju pametnih naprav.
Klasične internetne trgovine predvidevajo, da bomo na podlagi karakteristik opremo “vrgli” v košarico. Žal zaradi zapletenosti novodobnih sistemov, ni več tako kot pred desetletjem.
Posledično se kupci, četudi imajo sredstva in željo po dobrem zvoku in sliki, manj odločajo za kakovostne sisteme. Mi nudimo rešitev in še več.

Preglejte kaj nudimo in stopite v kontakt z nami, ko boste pred nakupom

AV PLANET – kompletna rešitev za zvok in sliko

Ponuditi našim strankam optimalno rešitev za zadovoljitev zvočnih in vizualnih čutov. Z dolgoletnimi izkušnjami in stalnim izpopolnjevanjem znanja na področju sodobnih smernic zvoka in slike, našim kupcem pomagamo do nakupa popolne opreme.

Nudimo strokoven inženiring s projektiranjem in izvedbo

Obisk na domu/objektu, montaža, kalibracija, programiranje, umestitev v lokalno omrežje, priučitev upravljanja sistemov, podpora, servis, itd.
 
Ko odidemo od vas, bo avdio video sistem znal upravljati 8 letni otrok ali upokojenec, ki se je ravno srečal s pametnim telefonom.

Razmišjate o nakupu…

…Hi-Fi, ambientalnega ozvočenja, televizorja, projekcijskega sistema, hišnega kina ali večsobnega sistema? Preizkusite nas.

Prisluhnemo vašim željam in poiščemo uravnotežen sistem

Naša prednost je podrobno poznavanje delovanja opreme in programskih okolij v katerih le te funkcionirajo. Obenem mora biti avdio video oprema prilagojena prostoru v katerem se bo uporabljala.

Ste že doživeli, da je prodajalec ob vašem vprašanju začel brskati po tehničnih podatkih in skušal najti odgovor? Pri nas vam namesto odgovorov v tehnični obliki podamo realnega in vam po domače povemo zakaj in kako se določena funkcija uporablja.

“HiFi & Home Theatre Only” – profesionalnost od izbire do uporabe sistema

Angleški slogan v naslovu večkrat uporabimo na sejmih, plakatih ali pri marketingu. Poudarjamo, da smo popolnoma specializirani in predani področju avdio video tehnike. Naš fokus so: Hi-Fi, hišni kino, projekcije, televizorji, s sodobno funkcionalnostjo in impletmentacijo za v vsak dom.

Ne nudimo zobnih krtačk, kosilnic, motork, pohištva, praškov, igrač, kave, bele tehnike, žarov, gradbenih materialov,… Pa saj veste kaj mislimo.

AV-PLANET VIZIJA

Kratek in jedrnat nasvet

Pri nakupu opreme za 5, 10 ali celo več let ne glejte na prihranjenih 16,7 EUR. Pametneje bo, če boste znali v popolnosti izkoristiti in uporabljati kupljeno opremo ter imeli pri roki servis.

»Visokotehnološko blago se kupuje samo in zgolj pri specializiranih trgovcih. Nas lahko vprašate za podporo pred nakupom, ob nakupu in po nakupu!«

AV PLANET = Avdio Video oprema sodobnega časa

Lahko se pohvalimo, da imamo v naravnem okolju vzorčne hiše prikaz delovanja avdio video sistemov na več nivojih. Od Dolby Atmos hišnega kina, Hi-Fi, projekcij, do večsobnega ozvočenja in pametnega upravljanja celotnega objekta.

V našem AV SHOWROOM lahko v živo vidite in slišite aktualno AV tehnologijo. Avdio video sistem se prepleta z delovanjem pametne hiše s sodobnim glasovnim upravljanjem.

Stopite v prostor, recite “čarobno besedo” in sistem se bo postavil na željeno jakost, predvajal vaš priljubljen radio in prižgal ambientalne luči.

AV-PLANET VIZIJA

Vizija – kompleten avdio video inženiring

V prihodnost bo na trgu vedno več integriranih oz. pametnih sistemov. Tovrstni sistemi potrebujejo profesionalen pristop, domače mojstrovanje ne pride v poštev. Če so naši očetje znali na hitro popraviti svojo Katrco ali Yuga, danes brez priklopa na računalnik s strani pooblaščene osebe z avtom ne moremo nič.

Sodelujemo z arhitekti, oblikovalci, opremljevalci, izvajalci del, itd. V kolikor ste v fazi gradnje, je prav razmišljati o pametnih sistemih že v fazi načrtovanja. Vabimo vas, da si več na to temo preberete na povezavi: integracije po meri.