AV-Planet blagovna znamka

  Avdio Video Oprema – popolna ponudba in optimalne storitve

  Dobrodošli na internetni strani AV-PLANET.SI

  Trudimo se, da to ni zgolj “internetna trgovina” temveč bolj spletni katalog s široko ponudbo. Na to pot smo šli iz enostavnega razloga in sicer avdio video elektronika srednjega in višjega razreda postaja vedno zmogljivejša in posledično bolj zapletena.

  Sodobne Avdio Video naprave so postali pravi računalniki

  Potencialni kupci se posledično že v fazi nakupa srečujejo z dilemo kaj izbrati in kako vse skupaj sestaviti in upravljati. Klasične internetne trgovine žal predvidevajo, da bomo na podlagi karakteristik zadevo “vrgli” v košarico. Seveda ni tako enostavno, zato se kupci, četudi imajo sredstva in željo po dobrem zvoku in sliki zaradi zgoraj omenjenega, manj odločajo za dobre sisteme.

avdio video oprema

OPTIMALEN VIDEO

  Kakšna je prava velikost televizorja zame?
  Naj kupim projektor?
  Kako veliko platno potrebujem?
  Kakšne funkcije na televizorju so pomembne?
  Ali se slika projektorja vidi v svetlem prostoru?
  Zakaj je na našem televizorju trava florescentne barve?
  In še več vprašanj bi se našlo. Vljudno vabljeni, zastavite nam svoje.

INTEGRACIJA PO MERI

  Projektiramo in izvajamo vgradne avdio video sisteme po meri prostorov v hiši, stanovanju ali poslovnem prostoru. V fazi gradnje ali prenove je smotrno razmisliti o nekaj dodatni ceveh za kasnejši nakup avdio video opreme.  Vaš objekt je lahko v fazi gradnje ali adaptacije ali v obstoječem stanju.

  Projektiramo vse vrste avdio video sistemov:

  integrirane sisteme , vgradna ozvočenja, več-sobne sisteme, projekcijske sisteme, hišni kino, Hi Fi in vse ostalo povezano z avdio video opremo.

ZVOK in SLIKA v sodobnem ambientu

Nudimo podporo pred nakupom, ob nakupu in po nakupu

  Prisluhnemo vašim željam in poiščemo uravnotežen sistem za vaš budget

  Opcijsko nudimo profesionalne storitve na domu oz. v vaših prostorih. Naša velika prednost je podrobno poznavanje delovanja vseh sistemov iz širokega prodajnega reperturaja.

  Ste že doživeli, da je prodajalec ob vašem vprašanju začel brskati po tehničnih podatkih in skušal najti odgovor? Pri nas vam namesto odgovorov v tehnični obliki podamo realnega in vam po domače povemo zakaj se določena funkcija uporablja.

Kratka zgodovina AV-Planet

  Avdio Video oprema je naš poglavitni posel že dobri dve desetljetji…

  …v 2002 smo montirali prvi domači kino s projektorjem in fiksnim platnom z okvirjem. V letu 2014 smo zaključili z gradnjo vzorčne pametne hiše z integriranim sistemom kablovja za avdio video opremo. Danes imamo v naravnem okolju prikaz delovanja sistemov na treh nivojih. Top end domači kino z najnovejšo tehnologijo integriran v bivalnem delu, hi-fi stereo sistem z dvo-sobnim delovanjem integriran v večnamenskem wellness prostoru in manjši kino oz. stereo sistem za prikaz delovanja v okolju velikem med 15 in 20m2. V našem AV SHOW-ROOM lahko v živo vidite in slišite (tudi občutite) tehnologijo, ki se skriva za kraticami Dolby Atmos, DTS-X, anamorfno razmerje slike, UHD, 4K, 3D, HDR, Dolby Vision, itd.

  Smatramo, da bo v prihodnosti na slovenskem trgu vedno več podobnih integriranih oz. pametnih sistemov, zato sodelujemo z arhitekti in izvajalci del. Vabimo vas, da si preberete več na temo integracije po meri.

POSLANSTVO AV-PLANET

  Ponuditi strankam kompletno rešitev za zadovoljitev zvočnih in vizualnih čutov

  S svojim dolgoletnim znanjem in stalnim izpopolnjevanjem na področju zvoka in slike, našim kupcem omogočamo optimalen nakup, montažo, kalibracijo in priučitev upravljanja sistemov.

  Razmišjate o nakupu Hi Fi, ambientalnega ozvočenja, televizorja, projekcijskega sistema, hišnega kina ali več-sobnega sistema?
  Preizkusite nas. Potrudili se bomo, da izpolnimo svoje poslanstvo.

OPTIMALEN AVDIO

  Kako močno ozvočenje potrebujem?
  Ali je Dolby Atmos smiseln za našo dnevno sobo?
  Ali lahko brezžično naredimo ozvočenje po večih sobah?
  Ali lahko naredimo popolnoma skrit hišni kino, hifi ali več-sobni sistem?
  Katere komponente delujejo usklajeno?
  Kakšne zvočnike potrebujem, da bom lahko na sobni jakosti poslušal celoten spekter zvoka?
  In še več vprašanj bi se našlo. Vljudno vabljeni, zastavite nam svoje.
Epson-EH-LS100

AV-PLANET PRIPOROČA

  Kratek in jedrnat nasvet

  Pri nakupu za 5, 10 ali celo več let ne glejte na prihranjenih 16,7 EUR. Pametneje bo, če boste znali v popolnosti izkoristiti in uporabljati kupljeno opremo ter imeli pri roki servis.

  »Visokotehnološko blago, med drugim avdio video oprema, se kupuje samo in zgolj pri specializiranih trgovcih. Le nas lahko vprašate za podporo pred nakupom, ob nakupu in po nakupu!«

  Obenem vam bomo podali najugodnejšo ponudbo na trgu, kjer je to v naših zmožnostih.

PROFESIONALNE STORITVE

  PROJEKTIRAMO in SVETUJEMO
  MONTIRAMO in POVEŽEMO
  KALIBRIRAMO SLIKO in ZVOK

  Vsem našim kupcem nudimo naše profesionalne storitve. Pravilno umeščena in nastavljena avdio video oprema bo delovala optimalno ter bo posledično vredna vloženega denarja. Poskrbimo za pravilno kalibracijo slike televizorja ali projektorja in vrhunsko umeritev avdio sistemov.
  Naj na koncu dodamo še:
  PRIUČITEV UPRAVLJANJA
  Ko odidemo od vas, bo namreč avdio video sistem znal upravljati 8 letni otrok.

AV-PLANET PONUDBA

  “HiFi & Home Theatre Only”

  Angleški slogan v naslovu zgoraj dostirat uporabljamo na sejmih, plakatih ali ob kakšen oglaševanju. Poudarjamo, da smo popolnoma specializirani in predani področju avdio video tehnike.

  S tem hočemo povedati, da ne prodajamo zobnih krtačk, kosilnic, motork, pohištva, praškov, igrač, kave, žarov, gradbenih materialov,… Pa saj veste kaj mislimo.

  Torej,

  AV-Planet se osredotoča na ponudbo avdio video opreme srednjega in višjega cenovnega razreda. Naj si bo to hi fi oprema, hišni kino ali vizualna prezentacija v obliki televizorja ali projektorja.

  Naša vizija je, da bi kljub navidezni zapletenosti pri nakupu, montiranju, povezovanju današnjih sistemov, omogočili našim kupcem uporabo sodobnih avdio video napram v njihovih domovih ali poslovnih prostorih.

  Prepustite zapletenost pri izvedbi nam, mi vam predamo v uporabo sistem, ki ga bo veselje in enostavno uporabljati.