Prikaz vseh 4 rezultatov

Vgradni zvočnik elipson IN-IC6
VGRADNI STROPNI • 16CM BAS

ELIPSON IN-IC6

Vgradni zvočnik Elipson IN-IC6 Vgradni okrogel dvosistemski zvočnik s premerom bas-srednjetonske ...
109,00 

Vgradni zvočnik Elipson IN-IC6

Vgradni okrogel dvosistemski zvočnik s premerom bas-srednjetonske enote 6” oz. 16,5 cm. Primeren za stropno montažo. Diskretna bela mrežica se bo lepo uskladila z belim stropom. Primerni za srednje velike hišne ali profesionalne inštalacije ali kot dopolnilo oz. surround pozicije, tudi za sodoben Dolby Atmos sistem.

idni zvočnik elipson IN-IW6
VZIDNI ZVOČNIK • 16CM BAS

ELIPSON IN-IW6

Pravokoten dvosistemski zvočnik s premerom bas-srednjetonske enote 6” oz 16,5 cm Primeren za ...
129,00 

Pravokoten dvosistemski zvočnik s premerom bas-srednjetonske enote 6” oz. 16,5 cm. Primeren za montažo v zid. Diskretna bela mrežica se bo lepo uskladila z bo steno. Primerni za srednje velike hišne kine ali profesionalne inštalacije. Za diskreten zvok v vaših poslovnih prostorih, sejnih sobah, stanovanjskih prostorih, prodajnih salonih, delavnicah, lokalih, pisarnah, šolah, itd.

Vgradni zvočnik elipson IN-IC4
VGRADNI STROPNI • 16CM BAS

ELIPSON IN-IC4

Vgradni zvočnik elipson IN-IC4 Okrogel dvosistemski zvočnik s premerom bas-srednjetonske enote ...
89,00 

Vgradni zvočnik elipson IN-IC4

Okrogel dvosistemski zvočnik s premerom bas-srednjetonske enote 4” oz. 10 cm. Primeren za stropno montažo. Diskretna bela mrežica se bo lepo uskladila z belim stropom. Primerni za manjše hišne ali profesionalne inštalacije ali kot dopolnilo oz. surround pozicije tudi za sodoben Dolby Atmos sistem.

Vgradni zvočnik elipson IN-IC8
VGRADNI STROPNI • 20CM BAS

ELIPSON IN-IC8

Vgradni zvočnik Elipson IN-IC8 Okrogel dvosistemski zvočnik s premerom bas-srednjetonske enote ...
139,00 

Vgradni zvočnik Elipson IN-IC8

Okrogel dvosistemski zvočnik s premerom bas-srednjetonske enote 8” oz. 20 cm. Primeren za stropno montažo. Diskretna bela mrežica se bo lepo uskladila z belim stropom. Primerni za velike hišne ali profesionalne inštalacije ali kot dopolnilo oz. surround pozicije, tudi za sodoben Dolby Atmos sistem v high-end postavitvi.