Jeseni leta 2014 smo zaključili z gradnjo nizkoenergetskega objekta s pametnim upravljanjem in integriranim avdio video sistemom. Danes strankam iz prve roke lahko prikažemo spoj sodobne tehnologije in praktičnega bivalnega okolja.

Vrhunski zvok in slika v sodobenm bivalnem okolju.

Za vas smo v treh demo prostorih pripravili tri različne tipe avdio vizualnih užitkov v kombinaciji s sodobnim večsobnim sistemom:

V dnevno bivalnem prostoru prikazujemo sistem prestižnega domačega kina z UHD tehnologijo. Prikažemo delovanje in integracijo projektorja z anamorfno sliko s kar 270cm diagonalo slike. Na voljo sta seveda tudi postavitev Dolby Atmos in DTS-X sistema.

Sistem je brezžično povezan z ostalimi prostori. Lahko boste videli delovanje večsobnega sistema z nadzorom preko ene aplikacije in glasovno upravljanje v kombinaciji s pametno hišo.

V večnamenskem prostoru demonstriramo designersko ozvočenje sodobnih interierijev in stereo sisteme z brezžičnim načinom nadzora ter integracijo zvočnikov v različnih conah oz. večprostorki zvok (multi-room). Ogledate si lahko tudi delovanje NAS – centralnega strežnika.

V manjšem prostoru velikosti 18m2 prikazujemo domači kino primeren za večino stanovanj in manj zahtevnih kupcev, ter rešitev z manjšim diskretnimi zvočniškimi sistemi.

Tudi tovrstni sistemi se lahko povezujejo v večsobne sisteme.

Se je težko odločiti kakšno velikost TV zaslona kupiti? Nič več! S pomočjo projektorske tehnologije s pametnim zoomiranjem vam simuliramo različno velike diagonale zaslona. Vi se odločite za velikost, ki vam najbolj ustreza. Na koncu izberemo še željene funkcije in izbira je končana. Več preberite na optimalen izbor LED-TV.

Urnik AV salona

Demonstracije v showroomu potekajo po predhodnem dogovoru.
Stranke naprošamo, da za rezervacijo termina pokličete na 051 436 500.

Hvala!

Ekipa AV PLANET