več sobni zvok

Showroom

Prikaz sistemov vršimo v nizkoenergetskem objektu s pametnim upravljanjem in integriranim avdio video sistemom. Našim potencialnim kupcem iz prve roke lahko prikažemo spoj sodobne tehnologije in praktičnega bivalnega okolja.

Prilagajanje

Zvok in slika morata biti prilagojena ambientu, tako po kakovosti reprodukcije kot dizajnersko. Časi, ko smo ambient prilagajali avdio video opremi, so preteklost oz. domena tistih, ki si doma zgradijo ti. “Man Cave”.

Prikaz v realnih razmerah

Brez zavajanja! Zvok boste lahko poslušali v realnem okolju in ne v tapecirani oz. akustično optimalno tretirani poslušalnici, kjer vsaka oprema zveni dobro.

Zvok in slika po meri kupca

V vzorčni hiši vam bomo predstavili opremo za popolno zadovoljitev avdio vizualnih užitkov, v kombinaciji s sodobnim, glasovno kontroliranim večsobnim sistemom.  

Gradite ali prenavljate? Specializirani smo za integracijo zvoka in slike ter nudimo projektne avdio video rešitve za vaš dom ali poslovni prostor.

Cilj

Optimalna izbira opreme skozi prikaz delovanja in zmogljivosti opreme, ne glede ali imate stanovanje, hišo ali vilo. Nivo kakovosti zvoka in slike prilagodimo vašim potrebam in željam.

Ste ljubitelj filmov, glasbe, avdiofil, tehnološki zanesenjak ali potrebujete zgolj ambientalno ozvočenje? Za vse se bo našla primerna rešitev.

Skuhamo tudi kavo, da bo pogovor prijetnejši…

 

AV SHOWROOM delovni čas

Demonstracije v showroomu potekajo samo po predhodnem dogovoru.

Rezervacija termina

Vljudno vas naprošamo, da za rezervacijo termina pokličete ali nam pišete.

Kontakt:

T.: 051 436 500

E.: podpora@av-planet.si

Naš naslov: Jemčeva cesta 44B, 1236 Trzin

Nudimo individualno svetovanje in prikaz po meri posameznega kupca.

Vljudno vabljeni!

Ekipa AV PLANET

Samostojen priklop

Vas je strah priklopa in programiranja nove avdio video opreme? Delno je vaša bojazen na mestu, saj so sodobni sistemi pravi računalniki, ki za popolno delovanje definitivno zahtevajo več znanja, kot denimo priklop opreme pred desetimi ali petnajstimi let.

Zato…

Za vso opremo kupljeno pri nas, nudimo brezplačno ON-LINE podporo pri nastavitvah za tiste bolj tehnično vešče kupce.

Sicer pa…

Omogočamo strokoven inženiring s projektiranjem in kompletno izvedbo. Torej, montaža, kalibracija in priučitev upravljanja sistemov. Skratka, sistem na ključ.

Ko bomo odšli od vas, boste že veselo uživali v uporabi sistema. Obenem bo sistem deloval bistveno bolje, kot če bi s priklopom nekaj dni živce izgubljali sami.