AV-PLANET.SI

Showroom

Prikaz sistemov vršimo v nizkoenergetskem objektu s pametnim upravljanjem in integriranim avdio video sistemom. Našim potencialnim kupcem iz prve roke lahko prikažemo spoj sodobne tehnologije in praktičnega bivalnega okolja.

Prilagajanje

Zvok in slika morata biti prilagojena ambientu, tako po kakovosti reprodukcije kot dizajnersko. Časi, ko smo ambient prilagajali avdio video opremi, so preteklost oz. domena tistih, ki si doma zgradijo ti. “Man Cave”.

Prikaz v realnih razmerah

Brez zavajanja! Zvok boste lahko poslušali v realnem okolju in ne v tapecirani oz. akustično tretirani majhni poslušalnici, kjer vsaka oprema zveni dobro.

Demo prostori

Za vas smo v treh demo prostorih pripravili tri različne tipe avdio vizualnih užitkov, v kombinaciji s sodobnim, glasovno kontroliranim večsobnim sistemom.

Cilj

Optimalna izbira opreme skozi prikaz delovanja in zmogljivosti opreme, ne glede ali imate stanovanje, hišo ali vilo. Nivo kakovosti zvoka in slike prilagodimo vašim potrebam in željam.

Ste ljubitelj filmov, glasbe, avdiofil, tehnološki zanesenjak ali potrebujete zgolj ambientalno ozvočenje? Za vse se bo našla primerna rešitev.

Skuhamo tudi kavo, da bo pogovor prijetnejši…

AVDIO VIDEO SHOWROOM

Video:

V dnevno bivalnem prostoru prikazujemo sistem prestižnega domačega kina z UHD tehnologijo. Prikažemo vam delovanje in integracijo projektorja z anamorfno sliko z več kot 100 palčno diagonalo slike.

Avdio:

Hišni kino zvok je seveda podprt z novimi standardi, Dolby Atmos in DTS-X. V tem delu imamo na voljo za poslušanje še veliko razlilčnih stereo sistemov srednjega in višjega cenovnega razreda.

Funkcionalnost:

Lahko boste videli delovanje večsobnega sistema z nadzorom preko ene aplikacije in glasovno upravljanje v kombinaciji s pametno hišo. Sistem je brezžično povezan z ostalimi prostori objekta.

Hi Fi showroom

V večnamenskem prostoru demonstriramo dizajnersko ozvočenje sodobnih interierijev in stereo sisteme z brezžičnim načinom nadzora ter integracijo zvočnikov v različnih conah oz. večprostorki zvok (multi-room).

Ogledate si lahko tudi delovanje NAS – centralnega strežnika.

AVDIO VIDEO SHOWROOM

V manjšem prostoru velikosti 18m2 prikazujemo domači kino primeren za večino stanovanj in manj zahtevnih kupcev, ter rešitev z manjšim diskretnimi zvočniškimi sistemi.

Tovrstni avdio sistemi se prav tako lahko povezujejo v večsobne sisteme.

Zunanji showroom sestoji iz prikaza vremensko odpornih zvočnikov, z upravljanjem preko aplikacije in skritim projektorskim sistemom.

IMG

AV SHOWROOM delovni čas

Demonstracije v showroomu potekajo samo po predhodnem dogovoru.

Rezervacija termina

Vljudno vas naprošamo, da za rezervacijo termina pokličete ali nam pišete.

Kontakt:

T.: 051 436 500

E.: podpora@av-planet.si

Nudimo individualno svetovanje in prikaz po meri posameznega kupca.

Vljudno vabljeni!

Ekipa AV PLANET

Naš naslov: Jemčeva cesta 44B, 1236 Trzin

POMEMBNO COVID-19!

Prizadevamo si varno in nemoteno izvajanje naših storitev, zato pri opravljanju svoje dejavnosti upoštevamo pogoj PCT.
Po novem odloku morajo obiskovalci našega showroom-a prav tako izpolnjevati PCT pogoj.

Hvala za vaše razumevanje

AVDIO SISTEMI V NOVOGRADNJI
AVDIO VIDEO SHOWROOM
Hi Fi showroom
AVDIO VIDEO SHOWROOM

Samostojen priklop

Vas je strah priklopa in programiranja nove avdio video opreme? Delno je vaša bojazen na mestu, saj so sodobni sistemi pravi računalniki, ki za popolno delovanje definitivno zahtevajo več znanja, kot denimo priklop opreme pred desetimi ali petnajstimi let.

Zato…

Za vso opremo kupljeno pri nas, nudimo brezplačno ON-LINE podporo pri nastavitvah za tiste bolj tehnično vešče kupce.

Sicer pa…

Omogočamo strokoven inženiring s projektiranjem in kompletno izvedbo. Torej, montaža, kalibracija in priučitev upravljanja sistemov. Skratka, sistem na ključ.

Ko bomo odšli od vas, boste že veselo uživali v uporabi sistema. Obenem bo sistem deloval bistveno bolje, kot če bi s priklopom nekaj dni živce izgubljali sami.