Jeseni leta 2014 smo zaključili z gradnjo nizkoenergetskega objekta s pametnim upravljanjem in integriranim avdio video sistemom. Danes strankam iz prve roke lahko prikažemo spoj sodobne tehnologije in praktičnega bivalnega okolja.

Vrhunski zvok in slika v sodobnem bivalnem okolju.

Za vas smo v treh demo prostorih pripravili tri različne tipe avdio vizualnih užitkov, v kombinaciji s sodobnim, glasovno kontroliranim večsobnim sistemom:

V dnevno bivalnem prostoru prikazujemo sistem prestižnega domačega kina z UHD tehnologijo. Prikažemo delovanje in integracijo projektorja z anamorfno sliko s kar 270cm diagonalo slike. Na voljo sta seveda tudi postavitev Dolby Atmos in DTS-X sistema.

Sistem je brezžično povezan z ostalimi prostori. Lahko boste videli delovanje večsobnega sistema z nadzorom preko ene aplikacije in glasovno upravljanje v kombinaciji s pametno hišo.

V večnamenskem prostoru demonstriramo designersko ozvočenje sodobnih interierijev in stereo sisteme z brezžičnim načinom nadzora ter integracijo zvočnikov v različnih conah oz. večprostorki zvok (multi-room). Ogledate si lahko tudi delovanje NAS – centralnega strežnika.

V manjšem prostoru velikosti 18m2 prikazujemo domači kino primeren za večino stanovanj in manj zahtevnih kupcev, ter rešitev z manjšim diskretnimi zvočniškimi sistemi.

Tudi tovrstni sistemi se lahko povezujejo v večsobne sisteme.

Vas je strah priklopa in programiranja nove avdio video opreme? Delno je strah na mestu, saj so sodobni sistemi pravi računalniki, ki za popolno delovanje definitivno zahtevajo več znanja, kot denimo priklop opreme pred desetimi ali petnajstimi let.

Rešitev za brezskbren priklop in optimalno delovanje

Nudimo strokoven inženiring s projektiranjem in izvedbo. Torej, montaža, kalibracija in priučitev upravljanja sistemov.

Ko bomo odšli od vas, boste že veselo uživali v uporabi sistema. Obenem bo sistem deloval bistveno bolje, kot če bi se s priklopom nekaj dni živcirali sami.

AV Showroom delovni čas

Demonstracije v showroomu potekajo individualno, po predhodnem dogovoru.

Rezervacija individualnega termina

Vljudno vas naprošamo, da za rezervacijo individualnega termina pokličete ali nam pišete.

Kontakt:

T.: 051 436 500

E.: podpora@av-planet.si

Posledično se bomo lahko v celoti posvetili vašim potrebam in željam.

Vabljeni!

Ekipa AV PLANET

Naš naslov: Jemčeva cesta 44B, 1236 Trzin

SESTAVI KVIZ