Dali

Dali zvočniki prihajajo iz danske avdiofilske tovarne s proizvodnjo Hi Fi zvočnikov in aktivnih sistemov vseh cenovnih razredov z odličnim razmerjem med ceno in kvaliteto.

Od vstopnih, do high end zvočnikov

Vstopna serija se imenuje Spektor in nudi veliko zvoka za svoj denar. Srednji razred predstavlja serija Oberon, višji srednji pa Opticon in dalje. V višjem razredu srečamo zvočnike zaključene s prestižnim furnirjem, sem spadata denimo kolekciji Rubicon in Epicon. V vseh kolekcijah najdete zvočnike za večkanalno razširitev v hišni kino.

HiFi in Hišni Kino

Dali nudi velike možnosti pri sestavi HiFi sistema ali novodobnega hišnega kina z dolby atmos postavitvijo.

Izberite pravilno

Nudimo svetovanje pri izbiri zvočnikov in primernega ojačevalnika ali receiverja za vaš novi avdio sistem

Prikaz vseh 50 rezultatov

DALI Kubik ONE
SKORAJ HIFI ZVOK V SOUNDBARU

DALI Kubik ONE

799,00 

DALI Kubik ONE

Soundbar z naravnim zvokom, skoraj na ravni HiFi.

dali oberon 5.1
DANSKA KLASIKA V NOVI PREOBLEKI

Dali Oberon 5.1

1.999,00 

Dali Oberon 5.1

sestavljen komplet HiFi zvočnikov priznanega danskega proizvajalca.

dali opticon 6
DANSKA KLASIKA Z NOVO ZASNOVO

DALI OPTICON 6 (1 kos)

849,00 

Dali Opticon 6

Odlično ocenjen dvo in pol + pol sistemski zvočnik in obenem zlata sredina samostoječih zvočnikov serije Opticon.

ONKYO IN DALI SPEKTOR 5.1
5.1 KOMBINACIJA ZA CINEFILE

ONKYO IN DALI SPEKTOR 5.1

1.890,00 

ONKYO IN DALI SPEKTOR 5.1

združuje danske nagrajene zvočnike z aktivnim nizkotoncem in najnovojši Onkyo TX-NR696 AV receiver s THX certifikatom.

dali fazon
SESTAVIMO KOMPLET PO MERI

DALI FAZON

Dali Fazon

je oblikovalski in zvočni prestiž. Na voljo je več kombinacij te izredno prilagodljive in vsestranske serije.

DALI SUB E-12F
170W • 30 CM BAS MEMBRANA

DALI SUB E-12F

599,00 

DALI SUB E-12F

Odličen nizkotonec danskega proizvajalca zvočnikov DALI s 30cm veliko enoto basa. DALI SUB E-12 F označuje novo stopnjo tega, kar je mogoče na tej ravni nizkotoncev

dali oberon 5
ELEGANTEN • SAMOSTOJEČ

DALI OBERON 5 (1 kos)

399,00 

DALI OBERON 5

Dvo in pol sistemski samostoječ zvočnik z dvema 13 cm bas enotama in 29 mm mehkim visokotoncem.

dali oberon 7
SAMOSTOJEČ STEBER MOČI

DALI OBERON 7 (1 kos)

499,00 

DALI OBERON 7

Dvo in pol sistemski samostoječ zvočnik z dvema 18 cm bas enotama in 29 mm mehkim visokotoncem. Preko meter visok samostoječ Hi Fi zvočnik.

dali oberon vokal
CENTRALNI ZVOČNIK

DALI OBERON VOKAL

349,00 

DALI OBERON VOKAL

Centralni zvočnik z dvema 13 cm bas enotama in 29 mm mehkim visokotoncem. Centralni zvočnik je obvezen za optimalno reprodukcijo govora v hišnem kinu.

DALI OPTICON LCR
STENSKI HIFI ALI SURROUND

DALI OPTICON LCR (1 kos)

649,00 

DALI OPTICON LCR

Opticon LCR je večnamenski zvočnik. Lahko ga postavimo kot surround, center ali prednji zvočnik. V večjih sistemih se kombinira z večjimi samostoječimi zvočniki iz iste serije, v manjših ali diskretnejših prostorih pa sistem sestavimo lahko zgolj z LCR zvočniki, ki jih dopolnimo z aktivnim nizkotoncem.

DALI EPICON 2

DALI EPICON 2 (1 kos)

2.299,00 

DALI EPICON 2

V kolikor sanjate o fantastični glasbeni izkušnji, je EPICON 2 prava izbira za pobeg iz resničnosti. Naj vas ne zavede velikost, saj velja za najmanjšega v družini EPICON. V kombinaciji s posebej dizajniranimi stojali za EPICON 2, bo navdušil tudi najbolj zahtevna avdiofilska ušesa.

DALI EPICON 6
TOP CENA!

DALI EPICON 6 (1 kos)

4.499,00 

DALI EPICON 6

Dovolite naj senzacionalni glasbeni valovi zaživijo v udobju vašega doma z revolucionarnimi DALI EPICON 6 zvočniki. Dizajnirani za dolgoročno impresioniranje tako na zvočnem kot na vizualnem področju. Usedite se in uživajte v odprtih visokih tonih in živi reprodukciji zvoka, kot bi poslušali glasbo v živo.

DALI EPICON 8

DALI EPICON 8 (1 kos)

6.999,00 

DALI EPICON 8

Absolutno največ kar lahko ponudi serija EPICON! EPICON 8 prinaša dramatično bogat in natančen zvok, ki bo navdušil vaše čute. Neverjetne zvočnik je rezultat entuziastičnega in neutrudljivega iskanja popolnosti. Pripravite se za pravo glasbeno in vizualno doživetje kot nikoli poprej.

DALI EPICON VOKAL

DALI EPICON VOKAL

4.199,00 

DALI EPICON VOKAL

Spremenite vašo sobo v prvovrsten hišni kino. Izkusite vsako besedo, krik ali šepetanje priljubljenega igralca v ultimativni čistini zvočnikov družine EPICON. EPICON VOKAL je centralni zvočnik, ki bo neutrudljivo reproduciral človeške glasove in postregel z neverjetnim realizmom in natančnostjo.

DALI FAZON SUB 1
MINI SUB ZA DISKRETNO POSTAVITEV

DALI FAZON SUB 1

349,00 

DALI FAZON SUB 1

Kompakten eleganten sub za diskretne postavitve. Idealen za manjša luksuzna stanovanja in sobe. Pet od petih zvezdic v reviji What HiFi pove vse o tej skoraj kvadratni enoti.

DALI OPTICON 1
TOP CENA!

DALI OPTICON 1 (1 kos)

329,00 

DALI OPTICON 1

Opticon 1 je dvo-sistemski zvočnik in obenem vstopni model serije. Primeren za postavitev na stojalo, omarico ali stensko montažo.

DALI OPTICON 2

DALI OPTICON 2 (1 kos)

399,00 

DALI OPTICON 2

Opticon 2 je odlično ocenjen dvo-sistemski zvočnik in največji kompaktni zvočnik serije Opticon. Primeren za postavitev na hi-fi stojalo ali omarico.

DALI OPTICON 5
TOP CENA!

DALI OPTICON 5 (1 kos)

649,00 

DALI OPTICON 5

Opticon 5 je odlično ocenjen dvo in pol sistemski zvočnik in vstopni samostoječi zvočnik serije Opticon. Primeren kot hi-fi stereo ali kot prednji zvočnik v sistemu domačega kina.

DALI OPTICON 8
ZELO UGODNO!

DALI OPTICON 8 (1 kos)

1.199,00 

DALI OPTICON 8

Največji samostoječi zvočnik serije Opticon. Z višino 114 cm in dvema 20cm velikima bas enotama je eden izmed večjih zvočnikov na trgu. Zvokovno pa preverjeno še presega svojo glomazno pojavnost. Priproročamo kombinacijo z ojačevalnikom Yamaha A-S1100.

DALI OPTICON VOKAL
TOP CENA!

DALI OPTICON VOKAL

529,00 

DALI OPTICON VOKAL

Opticon Vokal je zvočnik namenjen centralnemu kanalu domačega kina. Svojo nalogo opravlja odlično! Govor bo navkljub težki akciji ostal razločen in natančen. Hibridni visokotonec res pokaže vse svoje sposobnosti v tem odlično zasnovanem produktu.

DALI RUBICON 2

DALI RUBICON 2 (1 kos)

899,00 

DALI RUBICON 2

Edini predstavnik kompaktnih zvočnikov v seriji Rubicon. 5/5 zvezdic v reviji What Hi-Fi, Stereoplay “highlight”, je potrebno dodati še kaj. Eden najboljših “bookshelf” zvočnikov na trgu.

DALI RUBICON 5

DALI RUBICON 5 (1 kos)

1.399,00 

DALI RUBICON 5

Rubicon 5 je namenjen poslušalcem manjših prostorov, ki jim je oblikovno všeč oblikovna pojavnost samostoječih zvočnikov. Oblikovni presežek še posebej velja za te res elegantne zvočnike s pravim lesenim furnirjem.

DALI RUBICON 8

DALI RUBICON 8 (1 kos)

2.399,00 

DALI RUBICON 8

Rubicon 8 je high end stolp moči in prestiža. 110 cm visoka pojavnost in izredno natančna predstavitev vseh detajlov vaše priljubljene glasbe ali filma, da o pravem lesenem furnirju in neverjetnih končnih detajlih ne izgubljamo besed.

DALI RUBICON LCR

DALI RUBICON LCR (1 kos)

999,00 

DALI RUBICON LCR

Rubicon LCR je vsestranski zvočnik. Lahko ga postavimo kot surround, center ali prednji zvočnik. V večjih sistemih se kombinira z večjimi samostoječimi zvočniki iz iste serije, v manjših ali diskretnejših prostorih pa sistem sestavimo zgolj z LCR zvočniki, ki jih dopolnimo z aktivnim nizkotoncem. Prejemnik EISA nagrade 2014-15!

DALI RUBICON VOKAL

DALI RUBICON VOKAL

1.699,00 

DALI RUBICON VOKAL

Centralni zvočnik high end razreda. Odličen dodatek kompletu hišnega kina serije Rubicon. Obvezna dobra amplifikacija! Če gledate film ali poslušate glasbo, bo RUBICON VOKAL prinesel jasnost in podrobnosti. RUBICON 8 je za tiste, ki iščejo izredno velikost in zvok

DALI ALTECO C-1
DOLBY ATMOS ZVOČNIK

DALI ALTECO C-1 (1 kos)

149,00 

DALI ALTECO C-1

Zanimiva možnost nadgradnje vašega zvočnega sistema z Dolby Atmos zvočnikom in uživanju v novodobnih kino zvočnih formatih.

dali oberon 1
VEČNAMENSKI • KOMPAKTEN

DALI OBERON 1 (1 kos)

199,00 

DALI OBERON 1

Kompakten dvo-sistemski “bookshelf” zvočnik zgrajen okrog 13 cm bas enote in 29 mm mehkega visokotonca. Je pravšnja izbira za majhne sobe, seveda pa se bo dobro in diskretno znašel na zadnji steni kot surround zvočnik v hišnem kinu.

dali oberon 3
VEČNAMENSKI • KOMPAKTEN

DALI OBERON 3 (1 kos)

279,00 

DALI OBERON 3

Dvo-sistemski “bookshelf” zvočnik s skoraj 18 cm bas enoto in 29 mm mehkim visokotoncem.

dali oberon on-wall
TANEK STENSKI ZVOČNIK

DALI OBERON ON-WALL (1 kos)

249,00 

DALI OBERON ON-WALL

Kompakten dvo-sistemski ultra tanek stenski zvočnik. Je pravšnja izbira za surround na zadnji steni ali se znajde na vseh pozicijah in v kombinaciji s subwooferjem.

DALI SPEKTOR 1
BOOKSHELF ZA SURROUND

DALI SPEKTOR 1 – črn (1 kos)

99,00 

DALI SPEKTOR 1

Spektor 1 je ultra kompaktni dvo-sistemski “bookshelf” zvočnik zgrajen okrog 11 cm bas enote in 21 mm mehkega visokotonca. Je pravšnja izbira za majhne sobe, seveda pa se bo dobro in diskretno znašel na zadnji steni kot surround zvočnik v hišnem kinu.

BOOKSHELF ZA SURROUND

DALI SPEKTOR 1 – oreh (1 kos)

99,00 

Dali Spektor 1

Spektor 1 je ultra kompaktni dvo-sistemski “bookshelf” zvočnik zgrajen okrog 11 cm bas enote in 21 mm mehkega visokotonca. Je pravšnja izbira za majhne sobe, seveda pa se bo dobro in diskretno znašel na zadnji steni kot surround zvočnik v hišnem kinu.

Dali Spektor 2
HiFi BOOKSHELF

DALI SPEKTOR 2 – črn (1 kos)

129,00 

Dali Spektor 2

Spektor 2 je namizni “bookshelf” zvočnik zgrajen okrog 13 cm bas enote in 25 mm mehkega visokotonca.

DALI SPEKTOR 2
HiFi BOOKSHELF

DALI SPEKTOR 2 – oreh (1 kos)

129,00 

DALI SPEKTOR 2

Spektor 2 je namizni “bookshelf” zvočnik zgrajen okrog 13 cm bas enote in 25 mm mehkega visokotonca. Je odlična izbira za sobe kjer ni možno pozicionirati samostoječih zvočnikov, seveda pa se bo dobro znašel kot surround zvočnik v večjem hišnem kinu.

DALI SPEKTOR 6
DOSTOPEN SAMOSTOJEČ DALI

DALI SPEKTOR 6 – črn (1 kos)

299,00 

DALI SPEKTOR 6

Dali Spektor 6 je samostoječ zvočnik zgrajen okrog dveh 16.5 cm basov in 25 mm mehkega visokotonca in velja za največjega predstavnika družine Spektor. Serviral vam bo natančno, dinamično in močno avdio reprodukcijo in je perfektna izbira za stereo ali hišni kino postrojenje.

DOSTOPEN SAMOSTOJEČ DALI

DALI SPEKTOR 6 – oreh (1 kos)

299,00 

Dali Spektor 6

Spektor 6 je samostoječ zvočnik zgrajen okrog dveh 16.5 cm basov in 25 mm mehkega visokotonca in velja za največjega predstavnika družine Spektor. Serviral vam bo natančno, dinamično in močno avdio reprodukcijo in je perfektna izbira za stereo ali hišni kino postrojenje.

DALI SPEKTOR VOKAL
DOSTOPNA CENTRALNA POZICIJA

DALI SPEKTOR VOKAL – črn

189,00 

DALI SPEKTOR VOKAL

Spektor VOKAL je centralni zvočnik, ki prinaša čist zvok in globino vsakemu filmu. Tonsko je usklajen z ostalimi zvočniki iz kolekcije Spektor. Prava izbira, če ste se odločili za polnokrvni hišni kino.

DOSTOPNA CENTRALNA POZICIJA

DALI SPEKTOR VOKAL – oreh

189,00 

Spektor VOKAL je centralni zvočnik, ki prinaša čist zvok in globino vsakemu filmu. Tonsko je usklajen z ostalimi zvočniki iz kolekcije Spektor. Prava izbira, če ste se odločili za polnokrvni hišni kino.

DALI SUB E-9F
KOMPAKTNE MERE • 170/220W

DALI SUB E-9F

499,00 

DALI SUB E-9F

Diskreten nizkotonec visokih zmogljivosti, ki kljub svoji kompaktnosti deluje neverjetno suvereno in izpopolnjuje pričakovanja tudi najbolj zahtevnih kupcev

DALI SUB K-14F
14" BAS S 500W SINUSNE MOČI

DALI SUB K-14F

1.199,00 

DALI SUB K-14F

Najzmogljivejši sub proizvajalca zvočnikov DALI s premerom bas enote več kot 35 cm. Za največje entuziaste domačega kina priporočamo v kombinaciji z Dali zvočniki iz serije Opticon.

DALI ZENSOR 1
ODLIČEN SURROUND ZVOČNIK

DALI ZENSOR 1 (1kos)

DALI ZENSOR 1

Vstopni model v družini ZENSOR. Nagrajen zvočnik v renomiranih revijah. Odlična zvočna slika in zelo vsestranski zvočnik. Uporaben tudi kot surround v sistemu hišnega kina.

DALI ZENSOR 3
VSESTRANSKI "BOOKSHELF"

DALI ZENSOR 3 (1kos)

DALI ZENSOR 3

Zensor 3 je odličen dvo-sistemski zvočnik z vrhunskimi ocenami in velja za enega najboljših zvočnikov v svojem razredu sploh. Nudil vam bo obilico užitkov, le pravo kombinacijo z ojačevalnikom oziroma av sprejemnikom je potrebno najti.

DALI ZENSOR 5
KOMPAKTEN SAMOSTOJEČ BOX

DALI ZENSOR 5 (1kos)

DALI ZENSOR 5

Eleganten samostoječ zvočnik z višino 84 cm (s konicami) in vitko linijo. Svoje čare pokaže v srednje velikih prostorih ne glede na zvrst glasbe ali filma.

DALI ZENSOR 7
18 CM BAS • VELIKO ENERGIJE

DALI ZENSOR 7 (1kos)

DALI ZENSOR 7

Reproducira lahko najboljše podrobnosti iz stereo signala in služi kot resnično zmogljiv zvočnik  – sam po sebi ali kot močan sprednji zvočnik v okolju. DALI ZENSOR 7 – moč in podrobnosti, ko ju potrebujete.

DALI ZENSOR VOKAL
OJAČANJE FILMSKEGA DIALOGA

DALI ZENSOR VOKAL

DALI ZENSOR VOKAL

Center iz serija Zensor bo odlično služil v vašem novem domačem kinu. Izredno lepa reprodukcija govora vas bo več kot navdušila. Kompatibilen z vsemi ostalimi zvočniki iz serije Zensor. Pri gledanju veličastnega filma pozabite na čas in prostor ter se prepustite in začutite zvočno iluzijo!

dali rubicon
SESTAVIMO KOMPLET PO MERI

DALI RUBICON KINO SET

Dali Rubicon Kino Set

predstavlja presežek v svojem razredu prestižnih zvočnikov. Implementacija v vrhunski domači kino je možna samo z zadostno močjo vašega sistema.