DALI IO-6 slušalke – črne

399,00 

DALI IO-6

brezžične slušalke izdelane po načelu Hi-Fi zvočnikov z ANC tehnologijo.

Pred nakupom preverite dobavni rok in najugodnejšo ceno v hiši (povpraševanje)

ali na obroke
17,86 € x 24
34,52 € x 12
134,54 € x 3
Nakup na obroke
17,86 € x 24 mesecev
23,41 € x 18 mesecev
34,52 € x 12 mesecev
67,85 € x 6 mesecev
134,54 € x 3 meseci

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.

Opis

Stopite na novo raven intimnega Hi-Fi zvoka z Dali IO-6

Dali IO-6 hi-fi slušalke danskega proizvajalca z naprednim sistemom omejevanja šuma

Brezžične Hi-Fi slušalke s potopitvijo hrupa. Zasnovan za maksimalno udobje s trpežnim dizajnom in naravnimi, preglednimi zvočnimi zmogljivostmi. Odlikuje ga 30-urna življenjska doba najboljšega razreda.

NAPREDNO ODSTRANJEVANJE ŠUMA (ANC)

DALI IO-6 je zaprta enota, zasnovana za zagotavljanje visoke stopnje izolacije naravnega pasivnega hrupa. Vendar nizkofrekvenčnega hrupa ni mogoče pasivno odstraniti, zato DALI IO-6 uporablja najnovejšo tehnologijo ANC za odstranjevanje hrupa v ozadju.

DALI IO-6 ponuja tri različne načine ANC, ki omogočajo izbiro, koliko hrupa v okolici želite preklicati: ANC ON, ANC OFF in način preglednosti.
Ko je ANC aktiviran, IO-6 aktivno prekliče nizkofrekvenčni hrup – npr. v obliki ponavljajočega in ritmičnega globokega ropotanja ozadja. Naj bo to v pisarni, na letalu, avtobusu ali vlaku ali pri košnji travnika. Ko je ANC izključen, boste še vedno imeli visoko stopnjo izolacije zaradi tesnjenega zapiranja mehkih ušesnih blazinic.

Popoln užitek v glasbi

Odstranjevanje hrupa v ozadju vam pomaga, da se sprostite in uživate v svoji najljubši glasbi, bodisi doma bodisi na poti. Poleg zmanjšanja nadležnosti zunanjega hrupa odpravljanje hrupa izboljšuje slišnost podrobnosti o glasbi, kar pomeni, da lahko poslušate pri manjši glasnosti – zmanjšate možnost dolgotrajnih poškodb sluha.

SUPERIORNA GLASBENA IZKUŠNJA

Navdušeni po svoji strasti do reprodukcije glasbe nameravajo s slušalkami narediti tisto, ka delajo z zvočniki. DALI IO je naravni zvočni izdelek, ki nudi vrhunske glasbene izkušnje v primerjavi z uveljavljeno konkurenco. IO-ji so v bistvu par prenosnih Hi-Fi zvočnikov, nameščenih na vaši glavi, kar vam omogoča, da vzamete avtentični DALI zvok s seboj … kamor koli greste.

OBLIKOVANE NA DANSKEM

DALI IO so pravi DALI izdelek, zasnovan in izdelan po istih osnovnih načelih in pozornosti do detajlov kot katerikoli drug zvočnik DALI. Pomeni, da je vsaka komponenta edinstvena in ustreza najvišjim standardom oblikovanja, trajnosti, udobja, funkcionalnosti in – kar je najpomembneje – kakovosti zvoka. Imeli so jasen cilj; slušalke naj zagotavljajo najboljšo možno kakovost zvoka in so izjemno udobne za nošenje – tudi če jih uporabljamo v dalj časa.

POVEZAVE

Za brezžične zvočne zmogljivosti DALI IO-6 slušalke podpirajo Bluetooth AptX, AptX HD in Apple AAC. Toda za najvišjo možno kakovost DALI IO vključuje priključek USB-C, ki podpira digitalno pretakanje zvoka iz Windows ali Mac. IO vključuje tudi tradicionalni žični analogni mini Jack za priklop na popularne ojačevalce, receiverje, cd-predvajalnike, itd.

Video predstavitev:

ŽELITE NASVET • IMATE VPRAŠANJE?

AV PLANET avdio video specialisti

e-pošta: info@av-planet.si

telefon: 051 436 500

url: www.av-planet.si

Hi Fi •  Hišni kino • TV • Projekcije • Trgovina • Showroom • Projektiranje in izvedba

Dodatne tehnične podrobnosti na uradni strani Dali

 

Showroom
Prikaz sistemov vršimo v nizkoenergetskem objektu s pametnim upravljanjem in integriranim avdio video sistemom. Našim potencialnim kupcem iz prve roke lahko prikažemo spoj sodobne tehnologije in praktičnega bivalnega okolja.

Prilagajanje
Zvok in slika morata biti prilagojena ambientu, tako po kakovosti reprodukcije kot dizajnersko. Časi, ko smo ambient prilagajali avdio video opremi, so preteklost oz. domena tistih, ki si doma zgradijo ti. “Man Cave”.

Prikaz v realnih razmerah
Brez zavajanja! Zvok boste lahko poslušali v realnem okolju in ne v tapecirani oz. akustično tretirani majhni poslušalnici, kjer vsaka oprema zveni dobro.

AV Showroom delovni čas

Demonstracije v showroomu potekajo samo po predhodnem dogovoru.

Rezervacija termina

Vljudno vas naprošamo, da za rezervacijo termina pokličete ali nam pišete.

Kontakt:

T.: 051 436 500

E.: podpora@av-planet.si

Gre za individualno svetovanje in prikaz, po meri posameznega kupca.

Vljudno vabljeni!

Ekipa AV PLANET

Naš naslov: Jemčeva cesta 44B, 1236 Trzin

Obrazec za povpraševanje

Preverite še…