Hišni kino zvočniki 5.1 Tangent Spectrum – bel

1.099,00 

Hišni kino zvočniki Tangent Spectrum 5.1

Tipično skandinavsko minimalistično sodobno oblikovanje, vam bo prineslo veliko užitkov ob gledanju filmov, športnih dogodkov ali poslušanju glasbe.

Pred nakupom preverite dobavni rok in najugodnejšo ceno v hiši (povpraševanje)

Opis

Hišni kino zvočniki 5.1 – nagrajeni zvočniki danskega proizvajalca Tangent v kompaktni različici

Hišni kino zvočniki z dobro avdio predstavo so bili v preteklosti praviloma bolj klasičnih oblik. Danski Tangent želi to spremeniti in približati pravi Hi Fi zvok lastnikom sodobno opremljenih prostorov.

Vrhunski 5.1 set zvočnikov vsebuje:

  • Tangent Spectrum X5 – par, prednji zvočniki
  • Tangent Spectrum XC – kos, center zvočnik
  • Tangent Spectrum X4 – par, zadnji zvočniki
  • Tangent Spectrum XSW – kos, aktivni subwoofer

V nadaljevanju se nahaja kratek opis posameznega zvočnika v sistemu. Za več tehničnih informacij lahko enostavno kliknete na sliko zvočnika.

1. Tangent Spectrum X5  – prednja / glavna zvočnika

TANGENT Spectrum X4

Tangent Spectrum X5 je tipično skandinavsko oblikovan zvočnik z lepimi satenskimi zaključki. Odkrito rečeno, toliko basa iz tako majhne zvočne omarice še niste slišali. Vse skupaj zaokroži mehak visokotonec, ki bo odlično deloval tudi v bolj minimalistično opremljenih prostorih.

Odlična izbira za odličen Hi Fi zvok in dobro osnovo za večkanalni sistem. Mere zvočnika so (ŠxVxG) 166 x 345 x 205 mm

Hišni kino zvočniki Tangent Spectrum s tako osnovo posledično niso namenjeni samo ljubiteljem video vsebin ampak bodo več kot zadovoljili Hi Fi zahteve.

2. Spectrum XC – centralni zvočnik

3. Spectrum X4 – prostorska zvočnika (surround)

Spectrum XC je kompakten centralni zvočnik z dvema natančnima 102 mm glavnima bas-srednjetonskima enotama. Izredno močni dialogi s toplim pridihom v zvoku vas bodo očarali.

Odlična integracija v vsak ambient, z jeklenimi prednjimi mrežicami za zaščito notranjih enot. Mere zvočnika so (ŠxVxG) 395 x 160 x 198 mm  – kar pomeni, da ga boste zlahko postavili pod svoj televizor.

TANGENT_Spectrum X5 bel

Kako se obenese večkratno nagrajen zvočnik, ki odlično igra kot del stereo sistema, na “surround” poziciji?
Z eno besedo, fantastično. Izreda toplina zvoka in možnost pritrditve na zid z originalnimi nosilci Tangent EVO.

Mere zvočnika so (ŠxVxG) 146 x 295 x 198 mm – zvočnik ima predpripravljene luknje za nosilec, lahko pa ga postavite na knjižno polico, kjer bo s svojim klasično-modernim stilom vsekakor poživil ambient.

4. AKTIVNI NIZKOTONEC Spectrum XSW8 – zvočnik za LFE

TANGENT SPECTRUM XSW8

Tangent je pripravil izredno kompakten aktivni nizkotonec z merami (ŠxVxG) samo 270 x 280 x 275 mm. Kljub mini dimenzijam bo tresel vaš prostor že od 31 Hz globine s svojo dolgo 20cm bas membrano z ultra dolgim hodom.

Nizkotonec ali “subwoofer” ni v sistemu zgolj zato, da ojača bas ozvočenja. Poglavitna naloga je predvajanje LFE zapisa (nizkofekvenčni ton), ki se nahaja v vseh filmih kot zapis 0.1. Hišni kino zvočniki niso popolni brez tega aktivnega basa, saj se ta zapis zlije v klasične prednje zvočnike, ki niso narejeni za reprodukcijo subsoničnih frekvenc na referenčni jakosti.

Postavitev aktivnega nizkotonca

V načelu je lahko kjerkoli v prostoru, saj bo predvajal frekvence pod 80Hz, ki jih težko lociramo. V osnovi velja, da mu boste dodatno ojačali zvok, če bo stal ob steni (za približno +3dB) ali v kotu (+6 dB).

NAŠE PRIPOROČILO ZA 100% IZKORISTEK ZVOČNIKOV (DOPLAČILO)

A. AV OJAČEVALNIK/SPREJEMNIK

Yamaha RX-V485

YAMAHA RXD 485, 5.1, mrežni ojačevalnik

Močan AV ojačevalnik s 5x115W in kompletno mrežno povezljivostjo in vgrajenim multiroom modulom. Povežite ga v lokalno mrežo preko WiFi in bral vam bo avdio datoteke iz hišnega strežnika, internetni radio ali predvajal zvok filma v Dolby Atmos ter DTS-X standardu iz media predvajalnika.

Yamaha RXD 485 Titan

YAMAHA RXD 485 titan

499,00 

Yamaha RXD 485 Titan

Yamaha RXD 485 5.1 AV sprejemnik z brezžično wifi mrežno podporo, 115W po kanalu ter vgrajenim več-sobnim modulom. Na receiver lahko brezžično priklopite surround zvočnike in ustvarite hišni kino brez večjih posegov v prostor. Model RXD ima vgrajen tudi DAB+ sprejemnik.

B. KONEKCIJE

Zvočniški kabli, zvočniški konektorji, HDMI in optični kabli

Za optimalen zvok hišnega kina svetujemo dobre konekcije. Za primer, Norstone CL250 zvočniški kabel, Norstone Arran trojno oklopljen kabel za aktivni subwoofer, HDMI kabel verzije 2.0 s hdcp 2.2 podporo in dober optični kabel – za popoln užitek v novem sistemu.

Hišni kino zvočniki z ojačevalnikom in kabli po meri?

Izberete lahko A + B (ojačevalnik + konekcije) ali samo B dodatek (konekcije).

Na email naslov nam prosimo podajte okvirne dolžine kablov za zvočnike in dodajte vašo telefonsko številko:

podpora@av-planet.si

V najkrajšem možnem času vas kontaktiramo in skupaj bomo definirali sistem po meri vaših želja.

Hišni kino zvočniki Tangent Spectrum – potrebujete še več informacij? Obiščite uradno stran proizvajalca Tangent Audio

Showroom
Prikaz sistemov vršimo v nizkoenergetskem objektu s pametnim upravljanjem in integriranim avdio video sistemom. Našim potencialnim kupcem iz prve roke lahko prikažemo spoj sodobne tehnologije in praktičnega bivalnega okolja.

Prilagajanje
Zvok in slika morata biti prilagojena ambientu, tako po kakovosti reprodukcije kot dizajnersko. Časi, ko smo ambient prilagajali avdio video opremi, so preteklost oz. domena tistih, ki si doma zgradijo ti. “Man Cave”.

Prikaz v realnih razmerah
Brez zavajanja! Zvok boste lahko poslušali v realnem okolju in ne v tapecirani oz. akustično tretirani majhni poslušalnici, kjer vsaka oprema zveni dobro.

AV Showroom delovni čas

Demonstracije v showroomu potekajo samo po predhodnem dogovoru.

Rezervacija termina

Vljudno vas naprošamo, da za rezervacijo termina pokličete ali nam pišete.

Kontakt:

T.: 051 436 500

E.: podpora@av-planet.si

Gre za individualno svetovanje in prikaz, po meri posameznega kupca.

Vljudno vabljeni!

Ekipa AV PLANET

Naš naslov: Jemčeva cesta 44B, 1236 Trzin

Obrazec za povpraševanje

Preverite še…